BACKROAD GRX810 RANDONNEUR

Goed beoordeeld

Zoom

BACKROAD GRX810 RANDONNEUR

Bestelnummer: 231217701

De veelzijdige metgezel van carbon die jou tijdens je reizen begeleidt

 • Sport

 • Comfort

 • Tour

Jouw kleur *blue haze

Jouw framemaat

Jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Terug

MET DEZE REKENFORMULE BEREKEN JE DE JUISTE FRAME- EN ZITHOOGTE:

Race / Gravel Binnenbeenlengte x 0,66 = framehoogte in cm
MTB Maat S: 155 – 172 cm lichaamslengte
Maat M: 173 – 182 cm lichaamslengte
Maat L: 183 – 192 cm lichaamslengte
Maat XL: >192 cm lichaamslengte
Fitness
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Trekking / Tour
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Binnenbeenlengte x 0,885 = zithoogte bij alle soorten fietsen

Indien de uitgerekende framehoogte exact tussen waarden in ligt, heb je de keuze: kies de kleinere framemaat als je sportieve zithouding in wilt nemen en de grotere framemaat als je een comfortabelere zithouding prefereert.


In onze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de framemaat bepaalt. We leggen eveneens uit hoe je de schouderbreedte, binnenbeenlengte en armlengte eenvoudig zelf op kunt meten.
Neem bij vragen over het bepalen van de juiste maat contact op met een van onze experts!

Bekijk nu de bijbehorende video.

3.761,18 €

Prijs incl. btw excl. € 54,00 (verzendkosten naar Nederland)

 • Built in Bocholt, Duitsland
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • 6 jaar Crash Replacement op frames en ROSE voorvorken

Het is voorbij met compromissen. De BACKROAD RANDONNEUR meldt zich voor dienst en aan zijn kunnen zijn geen grenzen gesteld. Je hoeft niet langer de keus te maken tussen fitness of touring, asfalt of offroad, comfort en functionaliteit of performance: met deze fiets krijg je het allemaal in één stijlvol pakket! Sla nu toe en maak het gravel onveilig.

 • Gewicht
  10,5 kg*
 • Framemateriaal
  Carbon
backroad-randonneur-grx810-f1

Overtuigende schakelperformance

Gravel goes travel - De GRX 810 groepset van Shimano is ontwikkeld voor gravelbikes en een heus allround-wonder. De set bevindt zich tussen mountainbike- en race-groepsets en geeft de Backroad de perfecte flow voor performance en betrouwbaarheid tijdens elke tocht.

backroad randonneur-grx810-f2

Veelzijdige, handige avonturier

Uitgerust met een bagagedrager, spatborden en diverse bevestigingspunten is deze fiets een ideale en praktische metgezel. Hiermee staat niets fietsavonturen evenals ritten naar het werk en de supermarkt meer in de weg. Met de Rose D-Shape zadelpen en het Ergon SMC40 zadel komt ook het comfort niks te kort.

Minimalistisch & zichtbaar

Zien en gezien worden. Met de koplampen en achterlichten van B+M ben je op elk moment van de dag zichtbaar. Aan de achterkant beschik je over flink wat lichtsterkte en aan de voorkant over 100 lux en standlicht.

 • Beschrijving

  Een Randonneur is de Grand Seigneur onder de racefietsen: ontwikkeld, met een brede interesse en een open blik op de wereld. Zijn veelzijdigheid biedt geheel nieuwe mogelijkheden; fitness of tour, weg of bospad, met bagage of zonder - jij bepaalt. Wij hebben het frame zo ontworpen, dat je er alle kanten mee uit kunt. Talrijke bevestigingsmogelijkheden voor dragers, spatborden, bidonhouders en tassen. De GRX-groep van Shimano is speciaal ontwikkeld voor gravel en kan dus wel tegen een stootje. Krachtige schijfremmen leveren controle en veiligheid, vooral offroad en bij slechte weersomstandigheden. Een 490 mm lange D-shape zadelpen met 25 mm setback zorgt voor een flinke dosis comfort. Voor heldere momenten zorgt de hoogwaardige verlichting van Busch und Müller. Zadel en handvatten zijn van Ergon; hiermee kun je vele uren ontspannen op je bike zitten.


  * ca. 10,5 kg afhankelijk van de afmontage zijn afwijkingen tot +/- 5% mogeijk, gewicht bij framekleur deepest purple, maat 57 cm, zonder pedalen

 • Afmontage

 • Framegeometrie

 • Beoordelingen