• Sorteren:
  • meer filters minder filters

17 zoekresultaten

Accessoires voor kinderen - kinderfietshandschoenen, zonnebrillen voor kinderen, fietsondergoed en nog veel meer

Vooral op lange afstanden en dagelijks tochten kunnen accessoires een groot verschil maken. Fietshandschoenen voor kinderen dempen bijvoorbeeld dankzij de schuimstof padding vibraties en oneffenheden van het wegdek en voorkomen zo overbelastings of vermoeidheid van de polsen. Minstens net zo belangrijk is een hoogwaardige sportzonnebril voor kinderen. Dankzij de lenzen worden hun ogen beschermd tegen gevaarlijke uv-straling. Al deze handige spullen en nog veel meer vind je hier!

In ons assortiment vind je een grote keuze aan kinderhandschoenen, kindersportbrillen, kinderonderhemden, kinderfietsonderbroeken, sjaals, mutsen en fietssokken voor kinderen. Voor jongens en meisjes, in alle gangbare maten, kleuren en van bekende merken als ROSE, ALPINA, BUFF, CRAFT, GripGrab, Löffler, Odlo, Roeckl, VAUDE en co. Bekijk het aanbod kinderaccessoires in de ROSE webshop!


Fietshandschoenen voor kinderen

De juiste fietshandschoenen voor kinderen bieden de nodige grip op het stuur en kunnen het comfort tijdens een langere afstand duidelijk vergroten.
Er zijn winterhandschoenen voor kinderen, die dankzij de thermomaterialen optimaal beschermen tegen de kou. Een geïntegreerd winddicht en waterdicht membraan houdt wind en regen weg van de handen. Perfect voor de koude tijd van het jaar en onstuimig weer!
In de zomer zijn lichte handschoenen zonder vingers de juiste keuze. Ze bieden een goed ademend vermogen en een uitstekende ventilatie. Desondanks is het materiaal slipvrij op de handpalm, zodat je goede grip op het stuur hebt. Siliconen prints op de handpalm vergroten de grip nog eens extra.
Een belangrijke factor bij de keuze voor de passende kinderfietshandschoenen is de voering. De meeste handschoenen voor kinderen hebben een lichte schuimstofpadding op de handpalm. Deze dempt schokken en vibraties, die door oneffenheden in de weg of de trail ontstaan en door de voorvork en het stuur tot in de handen en polsen voelbaar zijn. Een lichte voering reduceert schokken en voorkomt zo vermoeidheid en overbelasting van de polsen.


Fietsbrillen voor kinderen

Om je kinderen al vroeg tegen gevaarlijke uv-straling te beschermen, moet je investeren in een goede zonnebril voor je kind. De lenzen filteren de uv-stralen en bieden zo de nodige bescherming. Tegelijkertijd zorgen ze voor een beter zicht.
In het ROSE assortiment vind je naast kindersportbrillen, die speciaal zijn gemaakt voor de fietssport, ook lifestyle zonnebrillen voor dagelijks gebruik en zonnebrilsets met bijpassende vervangende lenzen.
Wil je weten welke lenzen geschikt zijn voor jou, bekijk dan ons zonnebrillenadvies.


Ondershirt en onderbroeken voor kinderen

Hoogwaardig, functioneel ondergoed is voor kinderen niet alleen in de winter belangrijk. Terwijl goed thermo-ondergoed in de winter effectief beschermt tegen kou en je kind lekker warm houdt, zorgt licht zomerondergoed voor kinderen voor een optimale eerste laag en een goed ademend vermogen. Dankzij de functionele vezels wordt overtollig vocht en warmte snel opgenomen en naar de volgende laag geleid. Een katoenen onderhemd zuigt het vocht enkel op, voelt klam aan op de huid en gaat in combinatie met de rijwind snel koud aanvoelen. Juist daarom is hoogwaardig kinderondergoed ook in de zomer belangrijk!


Fietssokken voor kinderen

Net als fietsschoenen zijn ook fietssokken voor kinderen belangrijk. De ademende fietssokken zorgen voor een optimaal klimaat en reguleren de temperatuur. Hierdoor blijven de voeten aangenaam droog en koel op warme dagen. In rustfases wordt de warmte opgeslagen, om te sterke afkoeling te voorkomen.


Fietsmutsen en sjaals voor kinderen

In de koude tijd van het jaar is het van belang je kind goed te beschermen tegen de kou. Naast de juiste thermokleding kunnen helmmutsen voor kinderen en bivakmutsen voor kinderen, ook wel balaclava genoemd, helpen. Door de thermomaterialen slaan de mutsen en sjaals de warmte op en houden ze je aangenaam warm. Tegelijkertijd transporteert de ademende functionele vezel overtollig vocht en warmte naar het oppervlak, waar het kan verdampen. Zo garanderen de mutsen en sjaals een aangenaam droog en warm draaggevoel bij lage temperaturen.


Helmcovers en reflecterende kraagjes voor kinderen

Vooral bij slecht zicht is het belangrijk dat je kinderen vroegtijdig worden gezien door andere verkeersdeelnemers. Hiervoor zijn speciale High Visibility producten een ideale keuze. Door de opvallende neonkleuren zijn kinderen duidelijker zichtbaar in schemering of donker. Extra reflecterende elementen lichten fel op als er een lamp op schijnt. Speciaal voor kinderen hebben we in het ROSE assortiment Hi-viz helmcovers en reflecternde hesjes voor kinderen. Deze artikelen kunnen de zichtbaarheid en veiligheid in het verkeer duidelijk vergroten.


In ons assortiment vind je een grote keuze aan kinderhandschoenen, kindersportbrillen, kinderonderhemden, kinderfietsonderbroeken, sjaals, mutsen en fietssokken voor kinderen. Voor jongens en meisjes, in alle gangbare maten, kleuren en van bekende merken als ROSE, ALPINA, BUFF, CRAFT, GripGrab, Löffler, Odlo, Roeckl, VAUDE en co. Bekijk het aanbod kinderaccessoires in de ROSE webshop!