Timeless. Functional. Fashionable.

ROSE Dropbar Cycling Fashion

RIDE NOW! Alles wat je nodig hebt & niet meer. Van wielrenners, voor wielrenners. Bekijk de gloednieuwe en allereerste ROSE Dropbar Collection voor beginners, ambitieuze fietsers en rasechte wielerprofs. Voor iedereen wiens hart klopt voor de fiets

Bekijk alle kleding uit deze collectie

Bild-Text-Modul CORE V3

CORE Collection

KEEP IT SIMPLE

Een minimalistisch design en gereduceerde kleurstellingen in combinatie met een hoge functionaliteit. Topatleet of forens: fietsen is wat je er zelf van maakt. CORE biedt je daarvoor de perfecte basis.

Kijk snel verder
Bild-Text-Modul CORE PERF

CORE PERFORMANCE Collection

DO THE RIDE THING

Een strak design gecombineerd met maximale functionaliteit en op het sporten toegesneden eigenschappen. Training of competitie: met de hoogwaardige CORE PERFORMANCE jerseys en koersbroeken ben je klaar om te vertrekken.

Kijk snel verder

Calm down and ride your bike – op de fiets kun je tot rust komen en genieten. Met elke afzonderlijke stijl van de ROSE Dropbar Collection duik je onder in de veelzijdige wereld van de fiets en schrijf je jouw eigen hoofdstuk voor onze Cyclestories.

Bild-Text-Modul COAST

COAST Capsule

FEEL GOOD RIDE

Met de COAST Capsule lijkt het elke dag op je fiets wel zomer. Met deze ademende, zomerse jerseys profiteer je van hoogwaardige stijl en functionaliteit.

Kijk snel verder
Bild Text Modul JELLY FISH v3 jpg

JELLYFISH Capsule

EASY RIDE

Een opvallend en zeer functioneel ontwerp voor geweldige prestaties op de fiets. Met de jerseys van de JELLYFISH Capsule laat je zien waartoe je in staat bent en ben je snel en modern onderweg.

Kijk snel verder
Bild Text Modul UNPAVED v3

UNPAVED Capsule

GRIND UNPAVED

De UNPAVED Capsule combineert gedurfde gravelgenen en een fraai design met maximale functionaliteit en op fietsen afgestemde eigenschappen. Klaar om met jou de wereld te verkennen.

Kijk snel verder