JELLYFISH Capsule

EASY RIDE

Mag het ietsje meer zijn? Met de JELLYFISH Capsule duik je diep onder in de wielerwereld en voeg je stijlvolle en uiterst functionele blikvangers toe aan je fietsgarderobe.

JELLYFISH

RACE STYLE

Door de PERFORMANCE Fit passen jerseys uit de JELLYFISH Capsule zich perfect aan jouw lichaam aan. De raw cut mouwen zitten als gegoten en maken de wielershirts ideaal voor razendsnelle ritten.

JELLYFISH

DESIGN

Met deze stijlvolle, zeer functionele jerseys duik je onder in de wielerwereld. Pak de fiets, neem de tijd voor beweging en geniet van de magische momenten van de opkomende en ondergaande zon.

JELLYFISH

STORAGE

Profiteer van praktische features: de driedelige achterzak inclusief ritsvak biedt voldoende ruimte voor repen, gels en andere voorwerpen die je onderweg nodig hebt.

Je bent graag buiten in de natuur, houdt van wielrennen en geniet ervan op het zadel te zitten? Vergeet dan vooral niet te investeren in de juiste kleding.

fitguide-performance

FITGUIDE

Performance pasvorm

Onze PERFORMANCE pasvorm is nauwsluitend. Hij sluit goed aan en vormt zich naar je lichaam. Ideaal voor prestatiegerichte sporters. Als je de voorkeur geeft aan een iets ruimere pasvorm, neem dan een maat groter of ga voor de REGULAR pasvorm.

Ontdek de andere collecties