CORE Collection

DO THE RIDE THING

Op zoek naar de perfecte outfit voor op de fiets? Met de ROSE CORE Collection zie je er stijlvol uit, voel je je goed en profiteer je van een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding.

CORE COLLECTION

BASE

De CORE Collection biedt met zijn op kleur afgestemde essentials een trendy en functionele basis. Van wielertruien tot fietsjacks en racepetten - in deze collectie vind je alles wat je nodig hebt.

CORE COLLECTION

STORAGE

Profiteer van praktische features: de driedelige achterzak inclusief ritsvak biedt voldoende ruimte voor repen, gels en andere voorwerpen die je onderweg nodig hebt.

Core
CORE COLLECTION

COMFORT

Met de op het geslacht afgestemde R CLASSIC broekzeem zit je comfortabel op het zadel. De brede, elastische broekspijpen met leggrippers zorgen voor grip tijdens het trappen.

Je bent graag buiten in de natuur, houdt van wielrennen en geniet ervan op het zadel te zitten? Vergeet dan vooral niet te investeren in de juiste kleding.

Core
fitguide-regular

FITGUIDE

Regular Fit

Onze REGULAR pasvorm is aansluitend, maar zeker niet te strak. Deze pasvorm is sportief maar biedt toch voldoende bewegingsvrijheid op de fiets.

Bekijk alle kleding uit deze collectie