Helmaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

29 zoekresultaten

Helmaccessoires en reserve-onderdelen voor jouw fietshelm

Reservepads, helmhoezen, helmlampen enz.

Om lang van je helm te kunnen genieten, moet je hem goed onderhouden. Verouderde pads zijn bijvoorbeeld geen reden om je favoriete helm niet meer te gebruiken – voorzie je helm van enkele nieuwe onderdelen en hij is weer als nieuw zodat je er weer mee de weg op kunt. Hier vind je ons assortiment met reserve-onderdelen en helmtoebehoren voor fietshelmen van bekende merken zoals FOX, uvex, ABUS, POC, MET, MAVIC, ALPINA, BELL, iXS, RUDY PROJECT en CASCO.

Helmhoezen – de weersbescherming voor jouw helm

Wie bij slecht weer met de fiets op pad gaat, kan zijn capuchon vaak niet eenvoudig over zijn helm trekken. Daarom zijn er van verschillende merken zoals GORE en VAUDE helmhoezen die jou en je helm extra bescherming tegen het weer bieden. Dankzij het vaak wind- en waterdichte materiaal parelt de regen zo naar beneden. De elastische boord maakt het mogelijk de hoezen in combinatie met diverse helmen te gebruiken. Reflecterende elementen en opvallende kleuren kunnen jouw zichtbaarheid in het openbare verkeer verbeteren.

Reservepads – nieuw draagcomfort voor jouw fietshelm

Het regelmatige gebruik en het contact met zweet kan de binnenvoering van jouw fietshelm in de loop der tijd aantasten. Het materiaal wordt broos, voert vocht niet meer effectief af en de antibacteriële eigenschappen zijn niet meer gewaarborgd. Daarom zijn er van merken zoals GIRO, uvex, ABUS reservepads die in jouw helm passen. Zo kun je je helm heel eenvoudig opnieuw uitrusten.

Reservelampen – voor meer zichtbaarheid in het verkeer

Wie vaak bij slecht weer, in het donker of de schemering met de fiets onderweg is, weet hoe belangrijk een goede zichtbaarheid in het verkeer is. Enkele fietshelmen beschikken derhalve over een geïntegreerde ledlamp of zijn met een helmlicht te combineren. Hier vind je de passende reservelampen voor jouw fietshelm!

Overige reserve-onderdelen – vizieren, kinbeugels, verstelsystemen enz.

In ons assortiment vind je bovendien ook reservevizieren, reservekinbeugels of reserveverstelsystemen waarmee je defecten aan je fiets heel eenvoudig zelf kan herstellen. Passende onderdelen bieden we aan van o.a. de merken GIRO, RUDY PROJECT en BELL.


Indien je er niet zeker van bent of het onderdeel, de pads of hoes bij jouw fietshelm past, dan helpen onze experts je graag verder. Neem per telefoon of mail contact met ons op!