• Sorteren:
  • meer filters minder filters

1 zoekresultaten

Urban Lifestyle jurken en rokken voor fietsvrouwen

Dames opgelet! Vooral op warme dagen zijn speciale rokken en jurken voor de fietssport zeer geliefd.

In tegenstelling tot standaardjurkjes en rokken zijn de materialen in ons assortiment gemaakt van functionele vezels. De ademende functionele vezels nemen overtollig vocht van de huid snel op en leiden het effectief naar het oppervlak, waar het kan verdampen. Zo houden deze sportrokken en sportjurken je ook op warme dagen of tijdens intensieve tochten steeds aangenaam droog en koel.

Dankzij het decente design onderscheiden de functionele jurken en rokken zich optisch nauwelijks van gewone jurken en rokken. Hierdoor zijn het ideale kledingstukken voor alle dames die op fietsvakantie gaan, een fietsweekend houden of dagelijkse tochtjes maken. Ze vormen een ademend alternatief voor klassieke jeans en sportieve fietsbroek.

Overtuig jezelf van de veelzijdig inzetbare urban jurken en urban rokken. Een echte highlight voor alle dames die stijlvol op de fiets onderweg willen zijn - tijdens een ontspannen tochtje of op weg naar het werk.

In ons assortiment vind je luchtig lichte zomerjurkjes en rokken in alle gangbare maten, kleuren en prijsklassen van bekende fabrikanten als VAUDE, JACK WOLFSKIN en Löffler. Ontdek ons assortiment bikerokken en bikejurken voor sport en elke dag!