•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

Fietskleding van CEP
Performance-enhancing functional clothing

CEP is de fabrikant van functionele fietskleding van medi GmbH & Co. KG uit Bayreuth die prestaties bevordert. Functionele kleding speelt in de wielersport een beduidende rol, want het helpt professionele en vrijetijd renners hun resultaten gericht te verbeteren. Dankzij het gebruik en de verwerking van materialen van hoge kwaliteit helpt de nauwsluitende CEP ‘function wear’ jou tijdens wielerwedstrijden goede resultaten te behalen, want door de directe druk op de huid wordt de zuurstofverzorging positief beïnvloed. Een ander kenmerk is de stimulatie van de spieren en de daarmee verbonden spierspanning bij een wielrenner, wat uit sportmedisch oogpunt een positief effect sorteert. De doorsnede van de aders neemt toe zodat er meer bloed door heen kan stromen.

Speciaal vormgegeven functionele kleding voor wielersporters – CEP
Sportswear uit de CEP wielersportcollectie helpt wielrenners en wielrensters door de speciale vormgeving de prestaties op de weg te verbeteren. De CEP compressiesokken staan voor draagcomfort bij een optimale pasvorm aan de tenen, voet, achillespees en kuit. De naden zijn zo verwerkt, zodat bij topprestaties op de fiets geen pijnlijke schuurplekken meer ontstaan die je op de weg naar het doel in de weg kunnen staan. Microvezel techniek, vochtmanagement, achillespeesprotectie en een comfortabele boord zijn eigenschappen waarmee de fabrikant voor functionele fietskleding mannen en vrouwen ondersteunt hun prestaties te verbeteren.

'IK DRAAG AL JAREN CEP' - WERNERS TESTRAPPORT

'Al jarenlang ben ik een overtuigde cep-drager. En dat heeft een goede reden! De sokken reduceren de spiervibraties tijdens het sporten. Na het hardlopen voelen mijn benen zicht daarom niet moe aan.
In de zomer bieden ze een uistekende bescherming tegen de zon. Mijn tip: als je de sokken voor de workout nat maakt, zorgen ze voor een aangenaam verkoelend effect.
Ook in de herst en winter draag ik de sokken graag. Onder een lange broek zorgen ze voor extra warmte en in de herfst zijn ze prima met een korte broek te combineren.
Ik gebruik de sokken echter niet alleen voor het sporten. Op lange werkdagen, bij beursdagen of ook tijdens vliegreizen zijn de cep sokken aangenaam om te dragen en beschermen ze de benen tegen vermoeidheidsverschijnselen.
Na intensieve workouts draag ik de cep Recovery Sokken. Hiermee herstellen de benen sneller. Daarom draag ik ze ook graag ‘s nachts in bed.'

‘Aanvankelijk was ik sceptisch...‘ - KATHRIN DOET VERSLAG

“Toen cep zijn nieuwe 3.0 Run sok bij ons voorstelde, moest ik bekennen dat het thema voor mij eigenlijk nieuw was. ‘Compressiesokken? Heb ik niet nodig!‘ - was mijn bondige reactie. Enigszins sceptisch aanvaarde ik het aanbod de sokken te testen. Bij de eerstvolgende workout droeg ik de sokken voor het eerst. Bij het aantrekken werd ik verrast door de pasvorm. De sokken zitten perfect, en bieden prettige ondersteuning zonder af te knellen. Tijdens de workout had ik het gevoel dat mijn benen meer uithoudingsvermogen hadden. Of dat aan de sokken lag? Goed mogelijk! De sokken ondersteunen niet altijd tijdens het trainen maar verkorten ook de aansluitende herstelfase. Aanvankelijk was ik sceptisch maar nu ben ik overstag en draag ook ik compressiesokken. Tijdens het trainen of het herstel - de sokken zijn nu onderdeel van mijn trainingsoutfit.“