evoc

Triomftocht van de fietsrugzakken en fiettassen

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

40 zoekresultaten

Toen voormalige snowboardprof Holger Feist op zijn board onderweg was, blesseerde hij zich aan een lawineschep in zijn rugzak. Dat zou hem niet nog eens gebeuren. Samen met Bernd Stucke sneedt hij isomatten op maat om hun rugzakken van rugprotectoren te voorzien. Zo ontstonden de eerste exemplaren die ook bij vrienden en bekenden gretig aftrek vonden. Nu leveren ze over de hele wereld.

evoc – Sportequipment voor avonturiers
In 2008 richtten de beide sporters Bernd Stucke en Holger Feist in München de firma evoc op – kort voor Evolution Concepts. En dat is precies hun motto: innovatieve rugzakken en fietstassen voor avonturiers maken, trends zetten op het gebied van design, comfort en veiligheid. Van helmhouder tot een vak voor een binnenband, gereedschap of een drinkreservoir: evoc biedt het complete pakket, verpakt in een rugzak. Slimme features, hoge kwaliteit, functionaliteit en robuustheid kenmerken elk product van evoc. Talrijke testoverwinningen zijn inmiddels standaard geworden.
 
evoc – Van fietsrugzak tot transporttas voor jouw fiets
evoc produceert allang niet meer alleen rugzakken voor snowboarders. Het assortiment is flink uitgebreid en biedt ook wielersporters een flinke keuze. Van protectorenrugzakken voor MTB tochten tot vliegtassen voor bikes, van drinkrugzak tot eerste hulp set – evoc rust avonturiers uit met het nodige equipment. Veilig, functioneel en stijlvol.