Finish Line

een schoon resultaat met onderhoudsproducten voor de fiets

Fietsaccessoires

Finish Line: reinigingsproducten voor de fiets – zodat jouw fiets weer soepel rijdt
De firma Finish Line heeft haar oorsprong in de VS. In 1988 richtte Henry Krause een bedrijf op dat zich concentreerde op onderhouds- en reinigingsproducten. Smeerstoffen speelden daarbij een belangrijke rol want zij vormen de basis voor het soepel functioneren van alle onderdelen. Tegenwoordig biedt Finish Line een breed spectrum aan artikelen om een lange houdbaarheid van de fiets en afzonderlijke onderdelen te garanderen. Dankzij de werking van chemische smeermiddelen, oliën en vetten heeft de producent van reinigingsmiddelen een stevige plaats in branche ingenomen. De firma is in de fietswereld bekend als aanbieder van speciale chemicaliën en zorgt voor de fietsreiniging en het onderhoud van afzonderlijke componenten.

Fietsreinigingsproducten van Finish Line: met hoogwaardige onderhoudsproducten naar het doel
Finish Line biedt diverse onderhoudsproducten voor de fiets aan, waarmee gepassioneerde fietsers een schoon resultaat kunnen boeken. De firma heeft afzonderlijke borstels of complete borstelsets in het assortiment om sterk vervuilde plekken van de fiets grondig te reinigen. Naast de reiniging van het oppervlak biedt Finish Line ook producten die in de waarste zin van het woord dieper gaan: fietsoliën, montagegels, vetoplossers en smeermiddelen. Tot slot is er voor een mooie, glanzende optiek ook een polijstmiddel.

Wielersport met Finish Line – onderhoud verlengt de houdbaarheid van fietsonderdelen
De firma Finish Line heeft zijn plaats in de markt in de loop der jaren stuk voor stuk veroverd. Een reden voor de kennis over de juiste reiniging en het correcte onderhoud van fietsonderdelen is de achtergrond van de directeur. De ondernemer Krause was voor de oprichting in een bedrijf werkzaam dat zich bezighoudt met het thema ‘Samenstelling van afzonderlijke chemische stoffen’. Derhalve is de fabrikant op de hoogte van de werking en combineerbaarheid van afzonderlijke vloeistoffen, oliën en vetten. De producten zijn van hun samenstelling zo dat ze resultaten leveren die fietsers op de hele wereld graag zien. Met de producten van Finish Line beschikken fietsers over goede voorwaarden om de houdbaarheid van hun fiets te verlengen.