Innobike

Effectief onderhoud van fietsonderdelen

Fietsaccessoires

innobike fietsonderhoudsproducten – fietskettingen gereinigd en gesmeerd
innobike is sinds 1987 specialist voor de reiniging, smering en het onderhoud van fietsonderdelen die dagelijks worden gebruikt en daarom een bijzondere behandeling nodig hebben. Want vooral wielersportaccessoires hebben speciaal onderhoud nodig zodat wielrenners zo lang en veilig mogelijk met elk model fiets kunnen rijden. Door zijn producten ondersteunt de firma de houdbaarheid van losse onderdelen. Het betrouwbaar functioneren van een fietsketting is essentieel en daarom heeft innobike voor dit onderhoud een speciale kettingsmering in het assortiment. Elke vorm van vuil, stof en modder kan met dit product eerst worden losgeweekt en vervolgens worden verwijderd. De samenstelling van de was is uiterst effectief. De goede onderzoeks- en ontwikkelingswerkzaamheden van innobike leiden tot daadkrachtige en duurzame smering en onderhoud van onderdelen aan racefietsen, mountainbikes of trekkingfietsen.

Fietsonderhoudsproducten van innobike voor fietskettingen – reinigen, smeren en losweken
Alle onderdelen van de ketting kunnen met de reinigingsproducten van innobike grondig worden schoongemaakt. Het innobike kettingsmeermiddel heeft een zeer hoog rendement, het smeermiddel kruipt in de kleinste hoekjes en bevrijdt de ketting van vuil, stof en hardnekkige modder. Met de producten van innobike kan een ketting tegelijkertijd worden gereinigd en gesmeerd. Vastgekoekt vuil wordt losgeweekt en verdwijnt. Aan het einde van het reinigingsproces is de ketting weer in een goede toestand. Voor een zo goed mogelijke performance op het parcours laat het smeermiddel een ideale smeer- en beschermende laag achter. innobike heeft zich bewezen als specialist op het gebied van fietsaccessoires met verschillende onderhoudsproducten met een hoog rendement.

Onderhoudsmiddelen voor de fiets van innobike – fietsplezier bij alle weersomstandigheden
Met de onderhoudsmiddelen voor de fiets verhogen fietsers het fietsplezier en de houdbaarheid van losse onderdelen. De kettingset garandeert bescherming het hele jaar door, ook bij lage temperaturen en slecht weer. Bij ijs, regen of sneeuw: de set voor allweather gebruikt is een goede oplossing voor wielrenners die niet pauzeren. Schuimreinigers van innobike worden gebruikt bij het frame en de wielen. Glanzende reinheid en streepvrije glans zijn het resultaat van het gebruik van innobike schuimreinigers. Voor het aanbrengen en de grondige verdeling van innobike fietskettingsmeermiddel is er een penseel. Het penseel vereenvoudigt het gericht verdelen van de vloeistof om zijn werk te kunnen doen.