KASK
Veiligheid, kwaliteit, functionaliteit en design – made in Italy

Op zoek naar een nieuwe helm? Road, MTB, triatlon, time tril of urban – bij KASK ben je aan het juiste adres. Het is de missie van KASK uitstekende helmen met een hoge mate aan bescherming en draagcomfort op de markt te brengen.

Het in 2004 opgerichte KASK is gespecialiseerd op de productie van helmen en beschikt over hoge competenties. Dat weet bijv. het gerenommeerde team Sky, met wiens hulp de sportieve en superlichte Valegro is ontwikkeld, te waarderen. Mountainbikers kiezen voor het trailavonturen de Rex en voor de stad is de stijlvolle Lifestyle uitermate geschikt. Buiten de wielersport vertrouwen ook atleten die bijv. aan sneeuw-, berg- en paardensport doen op de helmen van KASK. Alle helmen vertegenwoordigen de missie van KASK producten op de markt te brengen die gekenmerkt worden door de beste technologieën, maximale functionaliteit, optimaal draagcomfort, hoogste veiligheid en een attractief Italiaans design.

Het in 2004 opgerichte KASK is gespecialiseerd op de productie van helmen en beschikt over hoge competenties. Buiten de wielersport vertrouwen ook atleten die bijv. aan sneeuw-, berg- en paardensport doen op de helmen van KASK. Alle helmen vertegenwoordigen de missie van KASK producten op de markt te brengen die gekenmerkt worden door de beste technologieën, maximale functionaliteit, optimaal draagcomfort, hoogste veiligheid en een attractief Italiaans design.

Octo Fit draagsysteem

Het Octo Fit draagsysteem van KASK is ergonomisch en licht. Flexibel geplaatste contactpunten zorgen ervoor dat de helm zich aan diverse hoofdvormen aanpast. Door de draagbeugels zit de helm veilig, maar ook licht. Het Octo Fit System kan snel en eenvoudig via een wieltje worden ingesteld.

Made in Italy

De ergonomische helmen van KASK worden uitsluitend in Italië geproduceerd en streven het doel na aan de eisen van topsporters over de hele wereld te voldoen. Ze garanderen een onevenaarbaar comfort, ook onder de zwaarste omstandigheden.