KASK
Een hoogwaardig en innovatief design met een bijzonder oog voor het thema veiligheid

KASK is een Italiaanse firma die moderne helmen voor veeleisende sporters produceert en deze combineert met een zelfstandig design. Ondanks het feit dat KASK pas in 2004 is opgericht, is het dankzij een team van ervaren ingenieurs en samenwerkingscontracten met leidende firma’s gelukt om op de Europese markt te overtuigen. Het credo van de Italiaanse firma is de zoektocht naar de perfecte balans tussen technische progressie, functionaliteit, veiligheid en een attractieve vormgeving. Om deze hoge standaard te bereiken, vindt de ontwikkeling, productie en controle volledig plaats in Italië. 
KASK doet veel ervaring op met de ontwikkeling van veiligheidshelmen voor de klimsport en de bouwsector. Elke nieuwe ontwikkeling heeft een zo goed mogelijke verhouding tussen stabiliteit en gewicht ten doel. Het werken met moderne productieprocessen en vele innovaties is reeds met internationale onderscheidingen zoals de ISPO Award en de Eurobike Award bekroond. 
Ondanks het compromisloze design is het draagcomfort van de KASK helm hoog. De flinke ventilatieopeningen zorgen voor een optimale ventilatie tijdens wedstrijden, de in de windtunnel ontwikkelde vorm beperkt de luchtweerstand tijdens elke houding tot een minimum.
Ook professionele wielerteams vertrouwen op helmen van de firma KASK. Want KASK is een innovatief bedrijf met op technologie gebaseerde producten die over de hele lijn voldoen aan de eisen van wielersporters. Alleen hoogwaardige materialen worden gebruikt, constant wordt geprobeerd de producten nog verder te optimaliseren.

Innovatief, veilig en chique – de helmen van KAKS voldoen zelfs aan de hoge eisen van wielersporters