Kryptonite

Fietssloten voor elk doel

KRYPTONITE® – FIETSSLOTEN MET CULTSTATUS

Kryptonite® staat al meer dan 40 jaar synoniem voor veiligheid, niet alleen op de Amerikaanse wegen, maar ook als het gaat om fietsveiligheid in Europa. De producten en het concept voor fietssloten, die oorspronkelijk achterin een VW-bus ontstonden, hebben al lang een cultstatus bereikt. Het productassortiment in het fietssegment omvat beugelsloten, vouwsloten en kettingsloten, en biedt ook nuttige accessoires en een assortiment voor uitgebreide diefstalbeveiliging.
230427_KRYPTONITE_Bild-Text-Element_01

KRYPTONITE VOUWSLOT EVOLUTION 790

De voor e-bikes geschikte EVOLUTION 790 is een van de huidige topproducten uit de categorie vouwsloten. Hij scoort bijzonder goed door zijn hoge beveiligingsniveau (beveiligingsniveau 7) en kan na aankoop direct worden aangemeld voor het eigen Advanced Theft Protection Programme (kortweg ATPO) van Kryptonite. Het compacte slot, dat onlangs door Stiftung Warentest met uitstekende cijfers werd bekroond, is gemakkelijk te hanteren dankzij het praktische vouwmechanisme en kan dankzij de transporthouder moeiteloos op de fiets worden vervoerd.

230427_KRYPTONITE_Bild-Text-Element_02

KRYPTONITE VEILIGHEIDSSERVICE

Om de verschillende beveiligingsniveaus te classificeren heeft Kryptonite zijn eigen beveiligingsclassificatiesysteem ontwikkeld. Het is een 10-puntensysteem, waarbij 1 een laag beveiligingsniveau is en 10 het ultieme beveiligingsniveau. Bovendien biedt Kryptonite uitgebreide bescherming tegen diefstal. Een programma dat geregistreerde klanten een bepaald bedrag vergoedt als de fiets of motor wordt gestolen door een geforceerde opening of vernieling van het slot. Het aanbod wordt beheerd door Kryptonite, net als het aanbod om gratis vervangende sleutels te leveren. Een grote selectie van Kryptonite sloten is hier beschikbaar!