Kryptonite

Fietssloten voor alle situaties

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

22 zoekresultaten

Het succesverhaal van de Amerikaanse firma Kryptonite begint in de jaren ’70 van de 20e eeuw als oprichter Michael Zane zijn eerste beugelslot op de markt brengt. Sedertdien is het assortiment van Kryptonite constant gegroeid zodat er tegenwoordig voor elke fiets het passend slot is. Beugel-, ketting- of kabelslot: om je fiets daar te laten staan, waar je hem hebt gestald, zijn er de meest verschillende systemen.

Kryptonite: divers aanbod voor urban en city
De firma vindt het belangrijk dat fietssloten op het gebruik in de stad zijn aangepast, dus daar praktisch kunnen worden gebruikt. Want vooral wie veel met zijn fiets in de stad onderweg is, kent de moeilijkheden bij het vastmaken van zijn fiets: hier telt vooral flexibiliteit, duurzaamheid en een oplossing in één enkel slot. Duurzaamheid is aan de orde als de sleutel ook bij intensief gebruik goed functioneert, en een oplossing in één enkel slot biedt voldoende veiligheid zonder meerdere sloten te hoeven gebruiken. Kryptonite heeft voor deze eisen de Messenger serie ontwikkeld. Een klein, praktisch beugelslot met wieluitbreiding of een sterk, robuust kettingslot: als je in de stad onderweg bent, biedt Kryptonite je zeer functionele producten.

Met deze en vele andere producten wordt jouw fiets nog veiliger tegen dieven beschermd. De sleutels voor het slot ontvang je bij Kryptonite overigens standaard in drievoud. Zo ben je altijd en overal veilig onderweg.