•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

Shimano
Ontwikkeld door fietsers voor fietsers

Hoe het weer ook is, Shimano heeft overal aan gedacht: zon, regen, wind en sneeuw. Shimano ontwikkelt technologisch hoogwaardige producten voor de fietswereld. De fietskleding en schoenen bieden comfort, design en veiligheid voor alle avonturen die het dagelijks leven voor je in petto heeft.

Shimano’s strategische uitgangspunt voor het design en de ontwikkeling is geen geheim. De verschillende afdelingen werken zo nauw samen, dat de fietser niet meer weet waar het ene deel ophoudt en het andere begint. Voor het fietsen in de herfst en winter heeft Shimano met

Shimano Fusion Concept een concept voor koude omstandigheden ontwikkeld. Het overtuigt met een verbeterd comfort, meer kracht en meer plezier en is niet alleen bedoeld voor de profs. Het Shimano Fusion Concept is voor iedereen geschikt, voor elke rit, voor elke dag.

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

Voor een agressief rijgedrag op de trail is een uitgebalanceerde mix uit bescherming, stabiliteit en flexibiliteit nodig. En dat biedt de exclusief voor ROSE ontwikkeld M088. Hij is voor nog meer fun met Torbal uitgerust. Torbal, de zool voor een natuurlijk “flow-“beweging van de renner.

Torbal (Torsional Balance) verbetert de balans en de controle over de fiets door het achterste gedeelte van de schoen meer zijwaartse flexibiliteit te geven en tegelijkertijd de pedaalefficiëntie bij de overgang van zool naar schoenplaatjes te maximaliseren. Dit verbetert de samenwerking tussen de bewegingen van de renner en het pedaal.

Discrete Reflectivity Technologie voor een betere zichtbaarheid tijdens slechte lichtverhoudingen. Slim geplaatste, reflecterende details worden bij het eerste schijnwerperlicht direct zichtbaar. De Shimano Transit collectie ondersteunt zo jouw persoonlijke veiligheid in het openbare verkeer.