SP Connect

Connect your active life!

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

30 zoekresultaten

De verbinding van jouw smartphone met jouw sportieve activiteiten - SP CONNECT biedt slimme oplossingen op jouw sportieve activiteiten met jouw smartphone te verbinden. Dit gaat wezenlijk verder dan alleen communicatie, jouw smartphone registreert constant jouw prestaties en is tevens jouw personal trainer tijdens het sporten. Vooral op de fiets echter is een optimale functionaliteit alleen bij goede afleesbaarheid en bereikbaarheid mogelijk. En moet er een goede bevestigingsmogelijkheid zijn.

En precies dat biedt SP CONNECT – en blijft daarmee trouw aan zijn eigen wortels. Want Thomas Krenn, eigenaar van de SP ondernemingsgroep, richtte in 1988 een bedrijf op voor verbindingen van snowboards. Een groot succes – net als het in 2016 geïntroduceerde, variabele smartphone montagesysteem met in het centrum de phone case met geïntegreerd bevestigingssysteem. Niet alleen bescherming, maar ook nagenoeg grenzeloze toepassingsmogelijkheden.

Dit aan jouw lievelingssport aangepaste assortiment, of het nu om mountainbike, hardlopen, snowboarden of golfen gaat, maakt altijd een veilige interactie met jouw smartphone mogelijk. Het in Oostenrijk gevestigde bedrijf verbindt jouw smartphone met jouw met sport gevulde leven en geeft je vrijheden waarvan je het bestaan niet wist.