Trelock
Fietscomponenten van Trelock beschermen jouw fiets tegen dieven

De firma Trelock kijkt terug op een lange traditie in de ontwikkeling van fietsaccessoires op het gebied van veiligheid, elektronica en mechanica. Het vertrouwen en de technische competentie die de firma in de 150-jarige geschiedenis heeft opgebouwd, komen fietsers over de hele wereld ten goede. Producten van geteste kwaliteit die betrouwbaar functioneren zijn bepalend voor het succes van de firma Trelock en trekken ook klanten op de internationale markt aan.

Fietscomponenten van Trelock beschermen jouw fiets tegen dieven
In de afgelopen tien jaar heeft Trelock met veel innovaties de markt van de fietscomponenten medevormgegeven. De ontwikkelingssprong van de fietselektronica, fietssoftware heeft Trelock veel vertrouwen opgeleverd. De producten van het bedrijf uit Münster maken dieven radeloos. Trelock maakt fietssloten zoals kettingsloten, scharniersloten, spiraalkabelsloten en ringsloten van speciaal staal dat zeer bestending is tegen zagen, hamers en kniptangen.

Fietsverlichting van Trelock – Fietslicht met de nieuwste technologie
Een ander aspect van veiligheid is het thema fietsverlichting. Fietslampen van de firma Trelock zijn producten die fietsen niet in het donker laten staan. De firma produceert koplampen en achterlichten aangedreven door accu en dynamo. Met veel innovaties worden duidelijke accenten gezet. Een gekwalificeerd en efficiënt team zet in het innovatiecentrum in Duitsland de nieuwste technologieën om.