Bikepacking at its best!

Bereid je voor op het volgende avontuur

Geen avontuur is te groot voor jou.

Wat wij verstaan onder bikepacking? Eindeloze vrijheid, onafhankelijkheid en onvergetelijke ervaringen. Het liefst ergens in the middle of nowhere! Elk episch bikepacking avontuur begint met een verlangen naar afstand en sensatie en de wens om plezier te hebben op je fiets. Beleef unieke momenten, kom uit je comfort zone en verken minder bereisde plaatsen op 2 wielen. Waar brengt jouw volgende avontuur je heen?

bikepacking-bild-text-trbo

Talrijke bevestigingspunten

voor ultieme veelzijdigheid

Veel fietsen van ROSE zijn dankzij de vele bevestigingspunten voor bidonhouders, anything-cages of tassen enorm veelzijdig en daardoor ideaal voor epische bikepacking avonturen! Een kleine tip: Belaad je fiets zo compact en licht mogelijk en verdeel het gewicht centraal over het frame.

Bekijk de fietsen

Bikepacking at its best!

Tot in het kleinste detail gepland of spontaan - wat je voor bikepacking nodig hebt is de juiste uitrusting en je persoonlijke bagage. Tassen pakken en starten maar. Als het nu niet is, wanneer dan wel?

Stuurtassen

Portemonnee, sleutels, pasjes, smartphone, fietskaart of een kleine bidon - alles wat je tijdens je reis op de fiets snel bij de hand moet hebben, stop je het beste in een handige stuurtas. Een must voor elke fietser!

Bovenbuistassen

Kleine onderdelen en reparatiebenodigdheden kun je het beste in een frametas stoppen, vooral als je zonder bagagedrager rijdt. Zoveel verschillende frames er zijn, zoveel verschillende frametassen zijn er ook, zodat je voor elk frame de passende tas vindt. De volgende dagtocht met je gravelbike staat dus niks meer in de weg - laat het avontuur maar komen!

Bagagedragertassen & zijtassen

Alleen van het aanblik al krijg je zin in vakantie: bagagedragertassen zijn voor iedereen die met de fiets op reis wil een must. Ze bieden veel opbergruimte en maximale bescherming tegen het weer. Als je ze eens niet gebruikt voor een fietsreis, zijn ze ook prima geschikt voor een ritje naar de supermarkt. Een absolute kooptip dus!!

Zadel- & zadelpentassen

Op je fiets bevinden zich talloze transportmogelijkheden. Een zadeltas wordt direct onder het zadel bevestigd, we noemen hem ook wel een kleine, flexibele ’fietsachterbak’. Afhankelijk van het formaat biedt hij plaats aan kleine benodigdheden zoals minitool of binnenband, of extra ruimte voor bagage tijdens een bikepacking tocht.