Continental

Kwalitatieve fietsbanden voor veilige tocht

Fietsonderdelen

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

64 zoekresultaten

De firma Continental ontwikkelt en produceert met meer dan 100 jaar ervaring fietsbanden voor de wielersport. Met de productie van binnenbanden, buitenbanden en tubes voor racefietsen, mountainbikes, vrijetijdsfietsen, sportfietsen, trekkingfietsen enz. weet Continental zich in deze branche te onderscheiden. De firma legt er veel waarde op dat de ontwikkeling en productie in Duitsland plaatsvinden.

Fietsaccessoires van Continental – fietsbanden voor een hoge performance
Als NV werd Continental in 1871 in Hannover opgericht. Begonnen werd met de productie van zachte rubberen artikelen, rubberen stoffen en banden voor koetsen en fietsen. Zo wist Continental zich te ontwikkelen tot een internationaal bedrijf en leverancier voor de wielersport. Gesteund door deze ervaring produceert de Duitse firma binnen- en buitenbanden en accessoires.

In dialoog met de wielersport
In het eigen technologie- en ontwikkelingscentrum in Korbach ontwikkelen de ingenieurs van Continental telkens weer nieuwe technologieën. De fietsbanden van Continental zijn bekend vanwege hun performance en kwaliteit, of het nu gaat om banden voor de mountainbike, racefiets, cityfiets, trekkingfiets of crossfiets. Het assortiment van de firma is zeer uitgebreid. De vouwbare banden zijn plaatsbesparend op te bergen. Wie op het terrein met zijn mountainbike in elke situatie grip, tractie en veiligheid wenst, is met de Continental MTB-banden goed uitgerust. Niet alleen de optiek met het noppenprofiel overtuigt bij deze modellen maar ook de hoge functionaliteit. Maar ook gepassioneerde wielrenners en crossfietsers vinden bij Continental altijd de passende banden.