• Sorteren:
  • meer filters minder filters

1 zoekresultaten

Toebehoren voor MTB-goggles

Lenzen en tear-offs

Passend bij jouw MTB-bril bieden wij ook accessoires. In ons assortiment vind je reserve-onderdelen voor jouw 100%, FOX of O’NEAL goggle. Onze experts geven je graag advies als je niet zeker weet of een bepaald onderdeel compatibel met jouw goggle is.

MTB-goggle lenzen

DEen mountainbikebril is aan slijtage onderhevig. Constante druk in de vorm van modder en stof, het lastige schoonmaken van de lens en het opbergen in een rugzak naast sleutels en andere voorwerpen zorgen ervoor dat er snel krassen ontstaan. Gelukkig zijn er verschillende reverse lenzen verkrijgbaar. Zo kun je jouw lens probleemloos vervangen als deze kapot is of je een andere tint wenst.

MTB-goggle tear offs – voor snel goed zicht

Tijdens de downhill even snel stoppen om de modder van je goggle te halen? Geen goed idee! Een oplossing bieden tear offs of wegwerpvizieren. Deze plastic folies worden aan speciale houders aan de lens van je MTB-bril bevestigd. Zo wordt alleen de folie vies en niet de bril. Het voordeel? Als het zicht verslechterd, trek je de folie gewoon weg! Eenvoudig en praktisch. De tear offs zijn in de regel in verpakking met 10 of 20 stuks verkrijgbaar.

Bestel nu onderdelen voor jouw MTB-goggles van bekende merken zoals 100%, FOX en O’NEAL!