• Sorteren:
  • meer filters minder filters

4 zoekresultaten

Toebehoren voor sportzonnebrillen

Brilpoetsdoekjes, optische adapters en vervangende lenzen

Wij bieden de passende accessoires aan voor jouw sportzonnebril. In ons assortiment vind je o.a. reserve-onderdelen aan van RUDY PROJECT, ROSE en OAKLEY. Onze experts geven graag advies als je er niet zeker van bent of bepaalde onderdelen met jouw bril compatibel zijn.

Vervangende lenzen

Bij wisselvallige lichtomstandigheden of beschadigde glazen is het aan te raden de glazen te vervangen, indien dat bij jouw zonnebril mogelijk is. Enkele merken bieden een systeem aan waarbij je de glazen snel verwisseld hebt. Zo kun je op bewolkte dagen andere lenzen gebruiken dan in hartje zomer. In ons assortiment vind je vervangende lenzen in talrijke tinten, passend bij jouw sportbril.

Reinigingstoebehoren

Wie gesteld is op zijn hoogwaardige zonnebril, doet er goed aan deze regelmatig te reinigen en te onderhouden. Het contact met hoge temperaturen en zweet zorgt voor snelle slijtage van het materiaal – dat kun je met het juiste onderhoud tegen gaan. Reinigingssprays en poetsdoekjes zijn daarvoor perfect en die vind je natuurlijk ook in ons assortiment.

Sportbrillen op sterkte

Met een optische adapter kunnen ook brildragers hun zonnebril op de juiste sterkte krijgen. De speciaal op het brilmodel aangepaste adapter is eenvoudig in en uit te klikken. Jouw opticien kan in deze adapter glazen op sterkte plaatsen. Geschikt voor optische inserts zijn in de regel corrigerende glazen tot +/- 2 dioptrieën – in sommige gevallen zelfs tot +/- 4 dioptrieën. Richt je het best tot je opticien zodat hij de glazen voor je kan slijpen.

Reserve-onderdelen

Bovendien vind je ons assortiment een aanbod aan reserve-onderdelen die bij jouw zonnebril passen. Neusbruggen, pootjes – met de passende reserve-onderdelen geef je jouw sportbril een facelift die hij verdient. Neem rustig een kijkje en bekijk ons reserve-onderdelen voor sportzonnebrillen.

Bemachtig nu jouw reserve-onderdelen voor jouw sportzonnebril van bekende merken zoals OAKLEY, ROSE en RUDY PROJECT.