•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

Castelli
Functionele wielerkleding en veelzijdige wielersport uitrusting

Castelli ontwikkelde als eerste firma Lycra shorts en jerseys van waterafstotend materiaal en behoort ook vandaag nog tot de de leidende productiefirma’s voor wielerkleding. De traditionele firma Castelli werd opgericht door Maurizio Castelli. Maurizio’s vader bezat reeds de firma Vittore Gianni die in 1876 werd opgericht en onder andere kleding maakte voor AC Milan en het beroemde Milanese ballet. In 1910 kwam daar wielerkleding bij. Maurizio joeg met zijn team steeds het doel na nieuwe ideeën te bedenken voor functionele wielerkleding die de sporter optimale voorwaarden biedt om te presteren.

Grote keuze aan Castelli fietskleding
Het assortiment van de firma Castelli omvat niet alleen shorts en jerseys maar ook een grote aanbod aan praktische en functionele accessoires. Naast korte en lange fietsbroeken en verschillende fietsjerseys behoren ook handschoenen, mutsen, sokken, ondergoed, wind- en regenjacks, overschoenen, armstukken, kniestukken, caps, teenstukken tot het assortiment. Deze producten vallen vooral op doordat ze door sporters voor sporters zijn ontwikkeld en bij de productie naast de functionaliteit vooral op een extreem laag gewicht is gelet.

Castelli jerseys – combinatie van functionaliteit en design
De Castelli jerseys zijn het handelsmerk van de Italiaanse firma. Daarbij overtuigen ze wielersporters niet alleen door hun helder doordachte design, maar ook door functionele details zoals inserts op de rug voor verkoeling en verbetering van de pasvorm, doorlopende ritssluitingen of sleutelzakjes. Om het lichaam droog en warm te houden, worden de jerseys gemaakt van een ademend materiaal dat vocht naar buiten afvoert. De achterzakken zijn zo gemaakt dat ze tijdens de training niet verschuiven en snelle toegang tot de inhoud mogelijk is. Ook de voor Castelli typische platte naden verhogen het draagcomfort van de jerseys.

Voor alle weersomstandigheden de passende producten
Niet alleen de Castelli jerseys vallen op door hun ademende en weersbestendige materiaal, maar ook de andere Castelli producten zoals handschoenen, broeken/fietsbroeken, jacks, hoofddeksels, sokken en bodywarmers worden bij wielersporters gewaardeerd vanwege hun uitstekende functionaliteit.

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

Klimaatverandering

Met de lichtere Castelli jassen ben je uitgerust voor de milde winter. Bij de lichtste winterjacks wordt afgezien van een warme fleecevoering. De binnenkant is – net als bij een thermojersey – licht opgeruwd en ondersteunt het vochtmanagement. Voor de voorkant en armen worden diverse winddichte materialen en onder andere Gore Windstopper gebruikt.

Teaser_8_content

Alle Castelli ontwikkelingen hebben een ding gemeen: ze maken jou sneller op de fiets. Voor welke temperatuur de jas, jersey of broek ook is ontwikkeld: ze bieden altijd de ideale combinatie van bescherming tegen het weer, ademend vermogen en een pasvorm die jou tijdens het fietsen sneller maakt.