Jack Wolfskin

hoogwaardige outdoorkleding voor iedere sector

Kleding

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

2 zoekresultaten

Geen producten gevonden

Het bedrijf JACK WOLFSKIN met zetel in Idstein in het Taunusgebergte vervaardigt functionele kleding, outdooruitrusting (bijv. rugzakken en tenten) en schoenen. Want sinds ruim 25 jaar staat voor het kleding- en uitrustingsbedrijf het thema weerbescherming op de voorgrond. Voor outdoorfans biedt JACK WOLFSKIN functionele outdoorkleding voor dames en heren zoals bijv. fleecejacks, jacks met capuchon, softshelljacks evenals thermobroeken, functionele broeken, mutsen, handschoenen en sjaals. Hierbij onderscheiden de producten van JACK WOLFSKIN zich door hun hoge functionaliteit, een van de redenen dat de producten zo geliefd zijn onder fietsers. 

Sportkleding JACK WOLFSKIN – outdooruitrusting voor actieve mensen 
In de afgelopen jaren is de sportkleding van Jack Wolfskin permanent doorontwikkeld en de producten dragen hierdoor bij aan het plezier in outdooractiviteiten. De functionele kleding van Jack Wolfskin biedt zowel een goede functionaliteit als zeer veel comfort. Daardoor voldoen de producten van Jack Wolfskin bij de meest uiteenlopende toepassingsmogelijkheden aan de hoge verwachtingen van de outdoorfans. 
 
Wielersport JACK WOLFSKIN – fietskleding met een duurzaam karakter 
Een ander belangrijk thema van de firma Jack Wolfskin is de duurzaamheid van haar producten. Zo staan de mens en de natuur bij de vervaardiging van wielersportproducten op de voorgrond. Beginnend bij het respect van de mensen, die de producten vervaardigen, let Jack Wolfskin bij de samenwerking met leveranciers en hun producenten op de naleving van nationale en internationale normen voor de werknemers. Bovendien eist Jack Wolfskin algemeen geldige milieuvoorschriften, die bij de vervaardiging van kleding moeten worden nageleefd. Met haar producten wil Jack Wolfskin het enthousiasme voor natuurbelevenissen en respect voor de natuur overbrengen.