MET

vveiligheid dankzij een goede fietshelm

Kleding

  • Sorteren:

0 zoekresultaten

Geen producten gevonden

Een fietshelm beschermt elke wielrenner bij ongelukken. De wielersport is tegenwoordig ondenkbaar zonder een helm. De ontwikkeling en productie van een fietshelm vormen een belangrijk aspect bij het thema veiligheid. De firma MET wil haar producten zinvol vormgeven en verder denken.

Wielersport met MET – veiligheid dankzij een goede fietshelm
Het hart van de firma MET klopt in de Italiaanse Alpen. In de kleine stad Talamona produceert een wereldwijd leidende producent van hoogwaardige fietshelmen zijn wielerproducten en brengt in eerste instantie veiligheid tot uitdrukking. Met baanbrekende innovaties, voor alle takken van het fietsen, heeft MET zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een betrouwbare partner. Voor MET is bij de productie nog een ander aspect belangrijk, want het bedrijf draagt met zorgvuldigheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en een duurzame ontwikkeling een hoge verantwoordelijkheid voor ons milieu.

Wielersport met MET – fietshelmen met oog voor de natuur
Wat zou de wielersport in de toekomst zijn zonder uitnodigende natuur. De natuur waarin wielrenners de schoonheid van een landschap niet meer zouden kunnen ervaren. MET wil bij de productie van zijn helmen de negatieve invloed op de natuur zo laag mogelijk houden. Op deze manier wordt een helm op de markt gebracht voor een concurrerende prijs, zonder de tevredenheid van de fietser uit het oog te verliezen. De firma MET zorgt er tegelijkertijd voor dat negatieve ecologische effecten worden teruggebracht zodat men in één lijn staat met de natuur.