P.A.C.

Slim en chique – de multifunctionele doeken van P.A.C.

Kleding

  • Sorteren:

0 zoekresultaten

Geen producten gevonden

Buiten in de natuur ben je op je best. Kou, hitte, UV-stralen of zweet – al deze factoren kunnen je niet meer deren als je een multifunctionele doek van P.A.C. draagt, want het slimme outdoor accessoire is doorspekt met moderne technologie.

Al meer dan 20 jaar is P.A.C. actief met de productie en ontwikkeling op het gebied van functionele stoffen. De jarenlange ervaring heeft het familiebedrijf uit Schweinfurt een hoop erkenning opgeleverd. De hoogwaardige producten worden telkens doorontwikkeld.

De materialen van de doeken worden afhankelijk van het gebruiksdoel gekozen. De klassieker bestaat uit 100% microvezels die het doek licht en soepel maken. Zweet wordt snel opgenomen en direct naar buiten weggevoerd. Zo hebben de doeken een hoog ademend vermogen en beschermen ze de gevoelige hoofd- en halspartij tegen hoge UV-belasting en wind. Speciaal voor de hete zomermaanden beschikken de UV+ doeken over UV-protectie.

Van andere, niet ecologische stoffen zoals polyester, elasthaan of Lycra wordt bewust afgezien. Functionele doeken van pure Australische merinowol zijn voor een optimale temperatuurregeling de eerste keus, net als voor een zacht draaggevoel. Als het koud is kun je kiezen voor P.A.C. doeken met een extra fleece aandeel.

Door de naadloze verwerking kun je de elastische doeken op verschillende manier op je hoofd dragen. Ze zijn veelzijdig en comfortabel. Als sjaal, haarband of cap, de functionele doeken van P.A.C. nemen de uiteenlopendste vormen aan zodat je je volledige op je outdoor activiteiten kunt concentreren. Een speciaal productieproces zorgt voor de hoge elasticiteit en laat het materiaal ook bij intensief gebruik niet uitlebberen.

Elke doek wordt met de SILVERPLUS® technologie antibacterieel veredeld, de geur- en kiemvorming wordt op die manier op ecologische wijze tegengegaan.

In de zomer of winter, op de multifunctionele doeken van P.A.C. kun je in de buitenlucht vertrouwen.