Zimtstern

bikekleding met een jonge signatuur

Kleding

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

1 zoekresultaten

De firma Zimtstern is fabrikant van fietskleding, in 1995 opgericht door gepassioneerde snowboarders. Wat als garagelabel voor snowboardkleding is gestart, ontwikkelde zich tot een invloedrijk merk dat tegenwoordig ook in de ski- en bikescene erg bekend is. Kenmerkend voor Zimtstern is enerzijds de jonge, innovatieve manier van denken maar anderzijds hebben ze zich ontwikkeld tot een verantwoordelijk handelend en producerend bedrijf in de fietssportsector. De firma Zimtstern hecht grote waarde aan het ontwerpen van bikekleding voor moderne bikenerds en ze overtuigen met jonge en frisse kleding. Tot het assortiment van deze Zwitserse onderneming horen T-shirt, shirts met lange mouwen, bikeshirts, fietsjassen, shorts en broeken. De collectie van dit merk is uiteraard voorzien van items voor beide geslachten.

Wielersport Zimtstern – fietskleding voor meer dan een goed gevoel
Kwaliteitsbewustzijn en duurzaamheid zijn twee centrale thema's in een bedrijf dat voor zijn activiteiten voor eerlijke productieomstandigheden al meermaals is onderscheiden. De productieprocessen bij Zimtstern zijn transparant en inzichtelijk. Zimtstern gaat voor meer dan een goed gevoel op de huid en produceert zijn bikekleding volgens de hoogste standaards. De wereldwijd strengste milieu- en gezondheidsrichtlijnen van de textielindustrie zijn bij Zimtstern met de fietskleding omgezet in de praktrijk. De bluesign-standaard wordt gevolgd bij alle artikelen voor bikekleding van het merk. Zimtstern vat deze filosofie als volgt samen: What You Wear If You Care.

Functionele kleding Zimtstern – fietskleding creatief ontwikkeld
De firma Zimtstern verstaat zijn vak sinds de start in 1995, sindsdien ontwikkelen het creatieve team en de bikers functionele kleding die aan hoge eisen op alle parcours voldoet. Stijle downhills of andere intensieve afdalingen met de bike: bij Zimtstern wordt grote waarde gehecht aan functionele en kwalitatief hoogwaardige afwerking. Bikebroeken zijn zowel zeer comfortabel als voorzien van handige details zoals een ritszak. Het materiaal van T-shirts is van 100% katoen en op het gebied van design biedt Zimtstern fietskleding die zo jong en dynamisch is als zijn bikers. De maten lopen uiteen, of je nu maat S of XL draagt, bij Zimtstern vind je wat je zoekt.