Abstract SKU
2721119
SKU
234394801
Abstract Product Id
266934
Concrete Product Id
694417
Nieuw
Voorraad beperkt
HIP PACK PRO 3 heuptas
HIP PACK PRO 3 heuptas
HIP PACK PRO 3 heuptas
HIP PACK PRO 3 heuptas
HIP PACK PRO 3 heuptas
HIP PACK PRO 3 heuptas
HIP PACK PRO 3 heuptas
HIP PACK PRO 3 heuptas
HIP PACK PRO 3 heuptas
HIP PACK PRO 3 heuptas
HIP PACK PRO 3 heuptas
HIP PACK PRO 3 heuptas
HIP PACK PRO 3 heuptas
HIP PACK PRO 3 heuptas
HIP PACK PRO 3 heuptas
HIP PACK PRO 3 heuptas

evoc HIP PACK PRO 3 heuptas

101,63 € Adviesprijs € 115,00

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234394801

Kleur black

Maat

Beschikbaar over 6 weken

Store beschikbaarheid

Details

De HIP PACK PRO 3 van EVOC is met zijn slimme rugventilatie ideaal voor biketochten met weinig equipment. Een volume van ongeveer 3 liter biedt voldoende opbergruimte voor voeding, waardevolle spullen en gereedschap.

Met het VENTI FLAP-systeem kun je de afstand tussen het heuptasje en je rug en daarmee de ventilatie van het steunvlak individueel instellen - extra ventilatie tijdens beklimmingen en een nog compactere pasvorm tijdens afdalingen. Dankzij de extra brede heupvleugels, een luchtige AIRO FLEX heupgordel en het geoptimaliseerde AIR FLOW CONTACT SYSTEM zit de heuptas niet alleen stevig en dicht op het lichaam, maar verdeelt hij de belasting ook bijzonder comfortabel. Brede ventilatiekanalen en het grove mesh-materiaal op de achterkant van de heupgordelzak zorgen voor een efficiënte luchtstroom, wat het comfort verder optimaliseert.

De heuptas is uitgerust met een compartiment voor een drinkreservoir van maximaal 1,5 liter en een bidonhouder voor voldoende hydratatie. En bij pech onderweg zijn reparatiesets en dergelijke binnen handbereik in het gemakkelijk toegankelijke gereedschapsvak aan de buitenkant.

Details:
• heuptas van robuust AIRO FLEX materiaal
• optimale rugventilatie dankzij AIR FLOW CONTACT SYSTEM
• extra rugventilatie dankzij VENTI FLAP SYSTEM
• in lengte verstelbare en brede heupgordel met kliksluiting
• compressiebanden voor regelbaar volume
twee ritszakken voor aan de heupvinnen
• knipperlichthouder (licht optioneel verkrijgbaar onder bestelnr. 1147876)
• praktisch gereedschapsvak met snelle toegang
• zijvak voor bidon etc.
• sleutelclip
• incl. drinkreservoir en binnenbandhouder (drinkreservoir NIET inbegrepen, optioneel verkrijgbaar onder bestelnr. 2307608)
• compatibel met drinkreservoir tot 1,5 liter
• PFC-vrij
• met draaggreep

Technische gegevens:
• materiaal: 210D Ripstop polyamide HD, 3D Air Mesh, AIRO FLEX
• afmetingen: ca. 28 x 18 x 8 cm (B x H x D)
• volume: ca. 3 l
• gewicht: ca. 470 g

Leveringsomvang:
• 1 x EVOC HIP PACK PRO 3 MTB heuptas

Highlights & technologieën:

AIRO FLEX:
Met AIRO FLEX wordt een extreem stabiel materiaal aangeduid dat luchtdoorlatend en flexibel is. Het wordt voor EVOC’s meest hoogwaardige heupbanden gebruikt en zorgt voor een optimale lastoverdracht naar de heup bij een maximale ventilatie - voor optimaal draagcomfort.

AIR FLOW CONTACT SYSTEM:
Door de goede constructie van schouder- en heupbanden heeft EVOC een verplaatsing van het lichaamszwaartepunt en een minimalisering van het aantal contactpunten op schouders en rug bereikt. In samenwerking met de ventilatiekanalen, de EVA pads en het mesh materiaal wordt de rugventilatie geoptimaliseerd.

VENTI FLAP:
Door het VENTI FLAP systeem kun je het rugdeel wegklappen voor maximale luchtcirculatie en een verbeterd draagcomfort. Bij langere beklimmingen kan door het openen van de riem de afstand t.o.v. de rug vergroot en de luchtcirculatie verhoogd worden. Bij de afdaling wordt de afstand tot de rug weer verlaagd en een stabiele, bewegingsneutrale pasvorm gewaarborgd.

PFC-vrij:
Met PFC wordt een groep van chemicaliën aangeduid die tussenproducten, hulpstoffen of afbraakproducten van bepaalde fluorcarbonverbindingen zijn. Ze worden door hun permanent water- en vetafstotende eigenschappen bij de productie van kleding gebruikt, om deze te impregneren. PFC-resten kunnen echter niet worden afgebroken en kunnen een risico vormen voor de gezondheid. Met de water- en vuilafstotende impregnering van dit product is de oppervlaktebehandeling PFC vrij en dus milieuvriendelijk uitgevoerd.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
102612100
GTIN:
4250450730705
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.