vanaf € 4.574,63

Bestel nu

Volop offroad plezier - met brede banden en een goede schakelperformance ben je ook voor offroad-gebruik zeer goed uitgerust en merk je de voordelen van een SUV. De look is clean door de volledige integratie in combinatie met een afmontage die je normaal eerder bij MTB’s vindt.

  • Accucapaciteit
    750 Wh
  • Motorvermogen
    85 Nm
  • Gewicht
    vanaf 26,1 kg
mayor_suv1
mayor_suv2
mayor_suv3

"De MAYOR PLUS SUV is uitgerust voor alle avonturen en maximaal belastbaar met 150 kg. Met het robuuste aluminium frame en de uitgebalanceerde geometrie behoren steile beklimmingen en zelfs licht offroad-gebruik tot de mogelijkheden. Mijn tip: de Tour+ modus maakt de fiets een perfecte metgezel op elke ondergrond."

Max Schrom – Product Engineer

Premium Design

Het hoogwaardig vormgegeven frame in een matte look en de sportieve details laten de fiets er niet alleen heel mooi uitzien. De vloeiende en sterke designtaal van de MAYOR PLUS resulteert in een buitengewoon veilig rijgedrag en een buitengewone performance.

Next Generation Premium E-Mobility

De modernste BOSCH componenten: De Performance Line CX motor uit de vierde generatie met een krachtige 85 Nm, de PowerTube accu met een duurzame 750 Wh en het intuïtieve Kiox 300 display worden samen beschouwd als een betrouwbaar team, zelfs op lange afstanden en beklimmingen.

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

BOSCH Performance Line CX

Maximale Power

Sterk, geschikt voor offroad-gebruik en ideaal voor avontuurlijke tochten inclusief hoogtemeters. Een garantie voor een sterke performance. 85 Nm koppel voor veel power en uithoudingsvermogen op elke ondergrond.

BOSCH PowerTube 750

Maximaal uithoudingsvermogen

Meer actieradius, klaar voor lange tochten en steile beklimmingen - volledig geïntegreerde & verwijderbare accu met smart accumanagementsysteem.

BOSCH Kiox 300

Smart compatibility

Wijzig eenvoudig het gewenste ondersteuningsniveau van ECO naar TURBO via de vernieuwde, intuïtieve bediening en houd je via het smart kleurendisplay altijd onder controle.

Feelgood-garantie

Garant voor comfort

De zelf ontwikkelde bagagedragers zijn robuust en hebben een laadvermogen van 25 kg. Daarnaast kent je fietsplezier door de 100 mm veerweg en extra veel bandenvrijheid geen grenzen.

Bekijk alle modellen

Lees nog meer over de MAYOR PLUS

Wat is een SUV e-bike?
Een SUV op 2 wielen geeft je een gloednieuwe rijervaring op elke ondergrond. Als allrounder met extra brede banden, een robuust frame en veel veerweg biedt een SUV-fiets maximaal comfort, zelfs op steile beklimmingen en avontuurlijke tochten. Kortom: Een echte allrounder met exclusieve afmontage en extra veel comfort.
Hoe ver kan ik met de MAYOR PLUS fietsen op een volledig opgeladen batterij?
De actieradius van de accu wordt door veel verschillende factoren beïnvloed. Daartoe behoren bijvoorbeeld het gewicht van de berijder, de ondergrond, de geselecteerde ondersteuningsstand en de gemiddelde snelheid. Je kunt de actieradius van de accu vergroten door op een economische manier te rijden, d.w.z. door in verschillende rijsituaties de juiste ondersteuningsstand te kiezen en met de BOSCH PowerTube 750 tot 140 km rijden.
Hoeveel bagage kan ik meenemen op de MAYOR PLUS?
De MAYOR PLUS heeft een toegestaan totaalgewicht van maximaal 150 kg en kan op de robuuste bagagedrager een lading van maximaal 25 kg vervoeren.
Welke ondersteuningsmodi zijn er?
De BOSCH motor van de Performance Line CX BES3 biedt vier verschillende ondersteuningsniveaus. De Eco Modus spaart de accu en wordt beschouwd als bijzonder energiebesparend. De andere modi Tour, Sport en Turbo zijn perfect afgestemd op de respectievelijke toepassing.
Hoe snel kan ik fietsen met de MAYOR PLUS?
De MAYOR PLUS biedt ondersteuning vanaf de eerste pedaalomwenteling en accelereert tot 25 km/u.
Hoe laad ik de MAYOR PLUS op? Kan de accu worden verwijderd?
De MAYOR PLUS heeft zowel een in het frame geïntegreerd oplaadpunt als een uitneembare accu. Je kunt de oplaadkabel dus meteen op de fiets zelf aansluiten, of de accu verwijderen en op een door jou gewenste plaats opladen.
Heeft de MAYOR PLUS een duwhulp?
De MAYOR PLUS heeft een slimme duwhulp met Hill Hold functie. Dus zelfs op steile beklimmingen is je fiets gemakkelijker te duwen en is hij beveiligd door de automatische terugrolbeveiliging.
Welke service kan ik gebruiken voor vragen en technische problemen?
Wij zijn er voor jou! Ga naar een van onze 7 winkels en 8 shop-in-shops bij jou in de buurt of maak een afspraak voor een adviesgesprek of een bezoek voor de werkplaats. De vele BOSCH eBike servicepunten zijn ook beschikbaar voor deskundige directe hulp in geval van technische problemen.
Kan ik mijn MAYOR PLUS instellen via een app?
Het slimme systeem van de BOSCH Performance Line CX is compatibel met de BOSCH Flow app via Bluetooth. Hier kun je je fiets registreren, het systeem updaten en functies zoals de Bike Lock functie of de navigatie gebruiken.
Hoe kom ik aan reserveonderdelen en accessoires?
Alle belangrijke reserveonderdelen en praktische accessoires vind je in onze winkels of in de webshop. Profiteer van ons deskundige advies ter plaatse of maak een afspraak voor telefonisch advies bij de klantenservice.
mayor_trekking_bildtext

Bekijk ook de MAYOR PLUS in de trekkinguitvoering

De betrouwbare allrounder voor dagelijkse activiteiten met dezelfde power voor uitgebreide tochten.

Naar het trekking model

Selecteer jouw model