vanaf € 4.269,59

Bestel nu

De veelzijdige e-bike voor lange afstanden die aan de hoogste eisen voldoet - met maximale actieradius, een krachtige motor en een feelgood-garantie. Of je hem nu voor woon-werkverkeer gebruikt, ermee op avontuur gaat, of gewoon af en toe een rondje fietst; de MAYOR PLUS biedt grenzeloze vrijheid op twee wielen.

 • Accucapaciteit
  750 Wh
 • Motorvermogen
  85 Nm
 • Gewicht
  vanaf 26,1 kg

Best of both worlds

Met de MAYOR PLUS, beslis jij waar je naartoe gaat. Of je nu lange tochten maakt met de trekkingfiets of off-road avonturen beleeft met de SUV-variant - er staat je een unieke rijervaring te wachten.
01 Zitat Rahmenmodell 2311658 1 jpg
02 Zitat Rahmenmodell 2311660 1 jpg
03 Zitat Rahmenmodell 2311662 1 jpg

"De MAYOR PLUS combineert systeemintegratie, rijgedrag en comfort op het hoogste niveau. De in alle framematen en -vormen volledig geïntegreerde 750Wh-accu stelde ons voor nieuwe uitdagingen – het resultaat is iets om trots op te zijn."

Max Schrom - Product Engineer

Premium Design

De hoogwaardige frameconcepten in een matte look combineren een hoogwaardig design met sportieve genen. De vloeiende en krachtige designtaal van de MAYOR PLUS komt tot uiting in een buitengewoon veilig rijgedrag en jaloerse blikken van andere weggebruikers.

Next Generation Premium E-Mobility

De modernste BOSCH componenten: De Performance Line CX motor uit de vierde generatie met een krachtige 85 Nm, de PowerTube accu met een duurzame 750 Wh en het intuïtieve Kiox 300 display worden samen beschouwd als een betrouwbaar team, zelfs op lange afstanden en beklimmingen.

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

BOSCH Performance Line CX

Maximale Power

Krachtig, geschikt voor off road en ideaal voor woon-werkverkeer en fietstochten. Gegarandeerd sterke performance. 85 Nm koppel voor veel power en uithoudingsvermogen op elke ondergrond.

BOSCH PowerTube 750

Maximaal uithoudingsvermogen

Meer actieradius, klaar voor lange afstanden en hoogteverschillen - volledig geïntegreerde & verwijderbare accu met smart accumanagementsysteem.

BOSCH Kiox 300

Smart compatibility

Wijzig eenvoudig het gewenste ondersteuningsniveau van ECO naar TURBO via de nieuwe led-Remote met intuïtieve bediening en houd je rijgegevens altijd in het oog via het smart kleurendisplay.

Feelgood-garantie

Comfort op alle niveaus

De zelf ontwikkelde bagagedragers zijn robuust en hebben een laadvermogen van maar liefst 25 kg. Daarnaast kent je fietsplezier dankzij de 100 mm veerweg en extra veel bandenvrijheid geen grenzen.

Een echt multitalent

De innovatieve alleskunner met exclusieve afmontage en een extra dosis comfort, zelfs op lastige ondergrond.
mayor_trekking_bildtext

Meet the MAYOR PLUS Trekking

Hoger, sneller, verder - heel ontspannen. Niets staat uitgebreide tochten en fietsvakanties nog in de weg. Duik in de wereld van trekking: doordachte details voor maximaal comfort en grenzeloze veelzijdigheid.

mayor_suv_bildtext

Meet the MAYOR PLUS SUV

Volop rijplezier off-road - met brede banden en goede schakelprestaties ben je ook op off-roadavonturen in goede handen. Voel de voordelen van een SUV: Strakke look, dankzij volledige integratie in combinatie met een afmontage die je normaal eerder bij MTB’s vindt.

Lees nog meer over de MAYOR PLUS

 • Wat is een SUV e-bike?

 • Hoe ver kan ik met de MAYOR PLUS fietsen op een volledig opgeladen batterij?

 • Hoeveel bagage kan ik meenemen op de MAYOR PLUS?

 • Welke ondersteuningsmodi zijn er?

 • Hoe snel kan ik fietsen met de MAYOR PLUS?

 • Hoe laad ik de MAYOR PLUS op? Kan de accu worden verwijderd?

 • Heeft de MAYOR PLUS een duwhulp?

 • Welke service kan ik gebruiken voor vragen en technische problemen?

 • Kan ik mijn MAYOR PLUS instellen via een app?

 • Hoe kom ik aan reserveonderdelen en accessoires?

Selecteer jouw model