vanaf 2.032,60 €

Nu bestellen

Onze allrounder voor tour en trail dekt het hele spectrum af. Hij is ongecompliceerd, snel en veelzijdig en staat garant voor plezierige, lange dagen in het zadel!

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

De GROUND CONTROL is onze adventure bike bij uitstek! Als veelzijdige allrounder combineert hij beweeglijkheid, een rustige loop en uphill-performance zoals jij dat van een tourfiets verwacht.

 • Gewicht
  vanaf 13,7 kg
 • materiaal frame
  Aluminium
 • VEERWEG VOOR
  120 mm
 • VEERWEG ACHTER
  120 mm

Minimalistisch platformdesign

Het hoogwaardige aluminium frame draagt onze onmiskenbare ROSE design-DNA. Met 120 mm veerweg aan de achterkant en de 29" wielen rolt hij met gemak over obstakels.

State of the Art Geometry

Onze Trail-Tour-Geometry is nauwkeurig op het gebruiksdoel afgestemd. De fiets blinkt uit met een gulle reach, een platte stuurhoek en steile zithoek voor meer plezier tijdens lange trail-tochten.

Custom tuned suspension

Samen met RockShox hebben we de vering en demping strak en efficiënt ingesteld voor een optimale feedback van de ondergrond en een maximale controle op lastige trails. Door het Inline Suspension Design reageert de fiets gevoelig en ziet hij er strak uit.

Discover all models

Selecteer jouw model

Advies

Advies nodig?

 • Advies over fietsen – in de winkel In onze winkels kun je fietsen testen en je door onze bike-experts laten adviseren. Winkels bekijken
 • Advies over fietsen – telefonisch Wil je persoonlijk spreken met een bike-expert van ROSE? Maak dan een afspraak en wij bellen je terug! Afspraak maken
 • Advies over fietsen – e-mail We beantwoorden graag al je vragen rondom het thema fietsen. Onze klantenservice staat voor je klaar en adviseert je graag. E-mail sturen