K-LITE ZIP knieprotectoren

Abstract SKU
2704601
SKU
232145702
Abstract Product Id
147074
Concrete Product Id
606377
Voorraad beperkt
K-LITE ZIP knieprotectoren
K-LITE ZIP knieprotectoren
K-LITE ZIP knieprotectoren
K-LITE ZIP knieprotectoren
K-LITE ZIP knieprotectoren
K-LITE ZIP knieprotectoren

ION K-LITE ZIP knieprotectoren

101,63 € Adviesprijs € 129,99

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 232145702

Kleur black

Maat

Maattabel
Details

De K-LITE ZIP kniebeschermers met zijrits van ION hebben het ION SAVE OUR PLAYGROUNDS zegel gekregen vanwege de duurzame productiemethode. Ze bieden een gemiddelde bescherming tijdens all-mountain en enduro gebruik. Het SAS-TEC schuim verhardt in geval van een val en dempt de energie. Daarna keert de schuimstof terug in zijn zacht, flexibele en oorspronkelijk vorm. De pad van de kniebeschermers is verwijderbaar. Geïntegreerde EVA pads aan de zijkanten bieden extra bescherming en absorberen lichte schokken. Als je bergop zonder kniebeschermers rijdt, kun je de K-Lite Zip door de zijritssluiting gemakkelijk uittrekken zonder je schoenen uit te hoeven doen.

Goed om te weten:
1e plaats "MTB-News User Award 2023": protectorenmerk van het jaar

Details:
• lichte en nauwsluitende uniseks MTB-kniebeschermers met rits voor enduro
• SAVE OUR PLAYGROUNDS - met het ION-keurmerk voor duurzaamheid
• voorgevormde, verwijderbare K-L1 LITE PAD voor lichte tot gemiddelde schokken
• zeer flexibel, dun, schokabsorberende SAS-TEC vulling
• EVA pads aan de zijkanten voor nog meer bescherming
• ULTRA_ARAMID oppervlak voor nog meer bescherming tegen schuren in de knieschijfzone
• gemakkelijk te openen zijrits met extra klittenbandsluiting

Materiaal:
• basismateriaal: 75% neopreen (waarvan bovenmateriaal: 100% polyamide, schuimstof: 100% chloropreen-caoutchouc), 25% polyester
• inserts: 85% polyamide, 15% elastaan
• bovenmateriaal: 92% polyester, 8% elastaan

Technische gegevens:
• CE EN 1621-1, Level 1

Leveringsomvang:
• 1 x ION K-LITE ZIP mountainbike knieprotectoren (paar)

Highlights & technologieën:

SAS-TEC:
Veiligheid door schuimstof. De hoogwaardige visco-elastische protectoren van SAS-TEC schuimstof beschermen het menselijk lichaam tijdens ritten op de motor of, mountainbiken of tijdens het skiën. Na krachtinwerkingen van buiten of andere vervormingen neemt het schuim (de protector) al na korte tijd zijn oorspronkelijke vorm weer aan. Een val of hoge druk op een bepaalde plek maken de protector niet kapot, hij behoudt zijn functionaliteit. Ideaal aan de vorm van het lichaam aangepast, je merkt de beschermers nauwelijks op. Bovendien vallen de protectoren op door een laag gewicht en een hoge flexibiliteit. Zo zorgen ze voor nog meer veiligheid op de fiets.

SAVE OUR PLAYGROUNDS – FAIR & CLEAN CONTENT:
Artikelen met dit ION-productzegel staan voor duurzaamheid: ION zet zich in om zijn middelen, kennis en connecties in te zetten voor de bescherming van het milieu, volgens het motto ’We hebben allemaal de mogelijkheid om een verschil te maken. Laten we een standpunt innemen.’
ION-producten met dit keurmerk moeten aan ten minste 3 duurzaamheidscriteria voldoen om deze onderscheiding te krijgen. Dit betekent niet dat het product 100% groen en volledig duurzaam is. Het is echter een milieuvriendelijker versie van vergelijkbare alternatieven.

ULTRA_ARAMID:
Synthetisch materiaal dat oorspronkelijk door DuPont is ontwikkeld. Het wordt zeer divers gebruikt, bijv. in kogelvrije helmen, banden en boogpezen. Het materiaal beschikt over uitstekende kwaliteiten op het gebied van trekt- en slijtvastheid en is daarmee zeer geschikt voor beschermers.

Eigenschappen
GTIN:
9010583029634
Artikelnr. van de fabrikant:
47220-5918 900
Beoordelingen 1
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.

(1)

Artikel beoordelen

K-LITE ZIP knieprotectoren

Kleur: 
black
Maat:
M
Größentabelle hat leider gar nicht gepasst