TOURER SHORTS M bikeshort heren

Abstract SKU
2703966
SKU
232018502
Abstract Product Id
146442
Concrete Product Id
601320
SALE
TOURER SHORTS M bikeshort heren
TOURER SHORTS M bikeshort heren

Jack Wolfskin TOURER SHORTS M bikeshort heren

34,83 € Adviesprijs € 69,95

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 232018502

Kleur black

Maat

Maattabel
Details

Als je eenmaal in het zadel zit, is er geen houden meer aan: jij ben dol op uitdagende fietstochten. De TOURER SHORTS M herenfietsbroek geeft je de bewegingsvrijheid die je nodig hebt. Jack Wolfskin heeft de fietsshort gemaakt van zeer elastisch en ademend softshell materiaal. De geïntegreerde mineralen in de stof hebben een verkoelend effect op de huid wat vooral aangenaam is als het er echt hard aan toe gaat. Als een kleine bui je onderweg verrast, druppelt het water van de korte broek af. Naast de twee heupzakken beschikt de TOURER SHORTS broek over een zak op het been. Door de ritssluiting kun je daar ook kleine, waardevolle spullen veilig in opbergen.

Details:
• slijtvaste bikeshort van licht softshell materiaal
• elastisch, wind- en waterafstotend FLEX SHIELD COOLING materiaal
• inserts op de tailleband en de voorzakken van luchtig en elastisch DENSE MESH Q.M.C. mesh materiaal met actief vochtmanagement
• ademende QUICK MOISTURE CONTROL technologie
• sneldrogend
• verstelbare tailleband
• twee zakken
• ritszak op de broekspijp
• reflecterende design-elementen

Materiaal: 100% polyester

Technische gegevens:
• gewicht: ca. 200 g (maat 50)

FLEX SHIELD COOLING:
Het slijtvaste, wind- en waterafstotende softshell materiaal past zich door de elastische eigenschappen perfect aan de vorm en de bewegingen van het lichaam aan. De in het materiaal geïntegreerde mineralen hebben een aangenaam verkoelend effect op de huid.

DENSE MESH Q.M.C.:
Luchtig en elastisch mesh materiaal met actieve vochtregulatie.

QUICK MOISTURE CONTROL:
De vezeltechnologie zorgt bij functionele kleding voor het zogenaamde actieve vochtmanagement. Het materiaal neemt zo overtollig vocht snel op en verdeelt het over een groot oppervlak. Hierdoor verdampt het vocht sneller en wordt voorkomen dat je te snel afkoelt.

brrr°-technologie:
brrr° is een fabrikant van een innovatieve materiaaltechnologie die bewezen voor verkoeling zorgt. De exclusieve, gepatenteerde garens en productietechnieken combineren natuurlijke verkoelende mineralen, actieve vochtafvoer en sneldrogende technologie om een drievoudig verkoelend effect te creëren. Het materiaal slijt niet en is niet uitwasbaar en zorgt voor een direct en langdurig koel gevoel.

Let op:
De als design of decoratie aangebrachte reflecterende elementen aan de kleding worden niet gerekend tot de beschermende uitrusting die onder de verordening (EU) 2016 / 425 valt.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
1507231-6000
GTIN:
4064993142716
Pijplengte:
Kort
Broekfeatures:
Zonder binnenbroek
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.