•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

Remsystemen voor op de fiets van Avid
effectieve fietsremmen met oog voor detail

De Amerikaanse firma Avid maakt uitstekende remsystemen voor de wielersport. De producent van velg- en schijfremmen is vooral gespecialiseerd in het mountainbikesegment en zorgt met het aangeboden remassortiment voor spannende MTB belevenissen. De firma gebruikt absoluut betrouwbare materialen zodat ook veeleisende bergtochten tot een succes worden. Vooral voor mountainbikers zijn schijfremmen van Avid aan te bevelen omdat ze tegen zeer hoge belastingen bestand zijn. Vooral de stroefheid, ook op lastige ondergrond, mag vermeld worden.

Met Avid – succesvolle kwaliteit in de wielersport
Met Avid ben je aan de zekere kant: want naast het aanbod aan kwaliteitsremmen staat Avid bekend om de hoge kwaliteit van de bike parts. Remgreep, spacerkit, adapter, remvloeistof of ontluchtingskit: wie graag op het terrein onderweg is, vindt voor elke gelegenheid het juiste onderdeel. Mountainbikers die vaak en snel op het terrein onderweg zijn, kiezen de onderdelen en remmen van Avid.

Wielersport met Avid – schijfremmen en ongeremde nauwkeurigheid
In 2004 sloten de firma’s Avid en Sram de handen in één en behalen sedertdien samen successen. Bij de werkzaamheden aan de hydraulische schijfrem volgende ontwikkelingen zoals de Taperbore technologie, drukpuntinstelling, Power Reserve Geometry en een nauwkeurige, druppelvrije ontluchting.