•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

Löffler
Bij elkaar passende wielerkleding

Het kledingmerk Löffler maakt fietskleding voor alle weersomstandigheden, waarbij het comfort van de renner op de eerste plaats staat. De productiehallen van de firma zijn gevestigd in Ried/Oostenrijk en zijn in de loop der jaren flink uitgebouwd. Bijna alle materialen worden in Ried gemaakt, in Oostenrijk en Duitsland geverfd en voor verwerking voorbereid. Löffler steekt veel energie in de productie van artikelen waarin je je prettig voelt en die je in alle situaties op de fiets kunt dragen.

De eerste wielersportcollectie: 1981
De firma Löffler maakt voor zijn wielerkleding gebruik van een GORE-TEX membraan en is op dat vlak uiterst competent. Een succes van de firma is de ontwikkeling van TRANSTEX, hiermee kan elke fietser van functionele wielerkleding gebruik maken. De innovatieve tijdgeest wordt hier bevestigd. Ook de pasvorm en het moderne design van de wielerkleding zetten nieuwe accenten. Jerseys, fietsjacks, fietsbroeken, bodywarmers en nog veel meer weten met actuele pasvormen en een sportieve touch te overtuigen.

Bij elkaar passende wielerkleding: in de zomer en winter
Met de zomer- en winterkleding van Löffler kunnen wielrenners, mountainbikers, racefietsers en tourtochtrijders beschikken over bij elkaar passende wielerkleding. Afh. van het kledingstuk, is de kleding temperatuurregulerend, ademend, elastisch, met reflecterende elementen voorzien, nauwsluitend enz.

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

‘Elke dag beter worden’. Dat is het doel dat sporters met de medewerkers van LÖFFLER verbindt. Alles is bij LÖFFLER ondergeschikt aan dit doel. Men ontwikkelt stoffen processen: kwaliteit uit Oostenrijk, hoogwaardige innovaties en maximale functionaliteit. Alles om de klanten beter te laten worden.

Alle producten dragen het OEKO-TEX-Standard 100 label voor materialen zonder schadelijke stoffen. Bovendien heeft LÖFFLER het OEKO-TEX STeP certificaat voor duurzame textielproductie.

HET LÖFFLER CONCEPT-JACK

Extreem lichte, hoogwaardige producten voor ambitieuze wielrenners. Het highlight is het Bike jack concept GTX van revolutionair Gore-Tex materiaal met afpareleffect (SHAKEDRY). Het GORE-TEX ACTIVE SHAKEDRY oppervlak laat water afparelen, de naden zijn verzegeld. Een echte eyecatcher met maximale functionaliteit uit Oostenrijk.

TRANSTEX HYBRID EEN LÖFFLER INNOVATIE

Dames en herenondergoed met transtex Hybrid technologie. De innovatie uit Ried voor verschillende functiezone’s op een kledingstuk. Hiervoor zijn verschillende materialen gecombineerd: binnen polypropyleen, buiten een natuurvezelmix met TENCEL en katoen. Door de Hybrid breitechnologie kan je lichaam warm gehouden worden, is er zweettransport en ademend vermogen.

Bekijk onze bestsellers