Löffler

Bij elkaar passende wielerkleding

Kleding

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

114 zoekresultaten

Het kledingmerk Löffler maakt fietskleding voor alle weersomstandigheden, waarbij het comfort van de renner op de eerste plaats staat. De productiehallen van de firma zijn gevestigd in Ried/Oostenrijk en zijn in de loop der jaren flink uitgebouwd. Bijna alle materialen worden in Ried gemaakt, in Oostenrijk en Duitsland geverfd en voor verwerking voorbereid. Löffler steekt veel energie in de productie van artikelen waarin je je prettig voelt en die je in alle situaties op de fiets kunt dragen.

De eerste wielersportcollectie: 1981
De firma Löffler maakt voor zijn wielerkleding gebruik van een GORE-TEX membraan en is op dat vlak uiterst competent. Een succes van de firma is de ontwikkeling van TRANSTEX, hiermee kan elke fietser van functionele wielerkleding gebruik maken. De innovatieve tijdgeest wordt hier bevestigd. Ook de pasvorm en het moderne design van de wielerkleding zetten nieuwe accenten. Jerseys, fietsjacks, fietsbroeken, bodywarmers en nog veel meer weten met actuele pasvormen en een sportieve touch te overtuigen.

Bij elkaar passende wielerkleding: in de zomer en winter
Met de zomer- en winterkleding van Löffler kunnen wielrenners, mountainbikers, racefietsers en tourtochtrijders beschikken over bij elkaar passende wielerkleding. Afh. van het kledingstuk, is de kleding temperatuurregulerend, ademend, elastisch, met reflecterende elementen voorzien, nauwsluitend enz.