Sixpack

Sixpack levert alles voor jouw dirtbike

Fietsonderdelen

  • Sorteren:

0 zoekresultaten

Geen producten gevonden

Sixpack is een Duitse fabrikant van componenten uit de Gravity scene, die de disciplines dirt jump, freeride en downhill omhelst. Sixpack werd in 2007 opgericht en maakt in de freestyle wereld snel naam door opvallende en eigenzinnige onderdelen. De zelf ontwikkelde parts onderscheiden zich niet alleen door een strakke look en hoge kwaliteit maar ook door een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Inmiddels is het Sixpack assortiment enorm gegroeid en is er voor gepassioneerde dirtbikers en downhillers een grote aanbod aan bikeparts. Van stuur, stuurpen en handvat tot pedaal en zadelpen, nagenoeg alle componenten voor jouw fiets zijn aanwezig, alles in veel verschillende kleuren. En welke fiets kan niet een beetje extra kleur verdragen? Met de onderdelen van Sixpack maak je van je fiets een eyecatcher, zo individueel als jij zelf.

Bij de ontwikkeling van de componenten worden de renners van het Sixpack-Racing-Team in elk stadium nauw betrokken zodat de producten niet alleen voldoen aan de eisen van de profs maar ook amateurs en beginners de voorwaarden bieden om met hoogwaardige parts flink gas te geven.

Moderne stoffen zoals magnesium, titanium of CNC-gefreesd aluminium zorgen voor optimale stabiliteit bij een laag gewicht – de beide sleutelfactoren in de Gravity wereld. Aan de ene kant kun je deze sport beoefenen met een wendbare, lichte fiets. Aan de andere kant zorgen stabiele onderdelen mocht je vallen voor extra veiligheid. De lange praktijkervaring van de ontwikkelaar en de feedback van actieve sporters zorgen voor een constante verbetering van de Sixpack collectie.

De stijlvolle en hoogwaardige componenten van Sixpack bieden jou veel speelruimte op kleur te bekennen. Of het nu voor jouw dirtbike is, jouw freerider of downhiller, de liefde voor de Gravity sport wordt in alle onderdelen weerspiegeld.