sportful

wielerkleding voor fietsers

Kleding

  • Sorteren:

0 zoekresultaten

Geen producten gevonden

sportful heeft zijn oorsprong in de skiwereld. Giordano Cremonese stelde in 1972 toen hij aan de Marcialonga langlaufwedstrijd deel wilde nemen, vast dat de beschikbare kleding niet voor de zware omstandigheden geschikt was. Hij ontwikkelde daarom zijn eigen kleding van hoogwaardig acrylmateriaal. In zijn knaloranje skipak verscheen hij aan de start van de 70 km lange tocht en oogstte menig compliment. In 1973 werd sportful officieel opgericht. Sinds 1985 produceert de firma ook wielerkleding.

Met innovatie en design tot succes
De kleding is speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij het sporten. De ervaringen die in de skisport zijn opgedaan worden gebruikt om de perfecte kleding te ontwikkelen die ook bij wisselende omstandigheden veel draagcomfort biedt. Innovatie en design zijn de sleutels tot het grote succes van de firma. In korte tijd zijn prof sporters en teams uitgerust en is menig medaille in sportful kleding binnengehaald.

Wielerkleding voor wielrenners
Het assortiment van het merk is uitgebreid. Van koersbroeken en jerseys, via broeken en jassen tot accessoires zoals petten – dames en heren vinden hier trendy fietskleding in alle kleuren en maten. Ideaal afgestemd op race en training!