•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

sportful
wielerkleding voor fietsers

sportful heeft zijn oorsprong in de skiwereld. Giordano Cremonese stelde in 1972 toen hij aan de Marcialonga langlaufwedstrijd deel wilde nemen, vast dat de beschikbare kleding niet voor de zware omstandigheden geschikt was. Hij ontwikkelde daarom zijn eigen kleding van hoogwaardig acrylmateriaal. In zijn knaloranje skipak verscheen hij aan de start van de 70 km lange tocht en oogstte menig compliment. In 1973 werd sportful officieel opgericht. Sinds 1985 produceert de firma ook wielerkleding.

Met innovatie en design tot succes
De kleding is speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij het sporten. De ervaringen die in de skisport zijn opgedaan worden gebruikt om de perfecte kleding te ontwikkelen die ook bij wisselende omstandigheden veel draagcomfort biedt. Innovatie en design zijn de sleutels tot het grote succes van de firma. In korte tijd zijn prof sporters en teams uitgerust en is menig medaille in sportful kleding binnengehaald.

Wielerkleding voor wielrenners
Het assortiment van het merk is uitgebreid. Van koersbroeken en jerseys, via broeken en jassen tot accessoires zoals petten – dames en heren vinden hier trendy fietskleding in alle kleuren en maten. Ideaal afgestemd op race en training!

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

SPORTFUL BODYFIT
PERFECT VOOR DE INTENSIEVE TRAINING IN DE WINTER.

Ontwikkeld in samenwerking met profrenners van de World Tour. De uitdaging bij winterjassen is het vinden van de ideale balans tussen warmte, bescherming en ademend vermogen. Het resultaat is een jas die bij bijna alle weersomstandigheden bescherming biedt zonder overvloedige warmte vast te houden.

HET WEERBERICHT DOET ER NIET MEER TOE

NoRain Thermal functioneel materiaal: nanotechnologie met waterafstotende buitenkant en opgeruwd fleece aan de binnenkant. Bij jassen wordt het Sportful NoRain materiaal gebruikt. Doordat regen wordt tegengehouden en ademend vermogen wordt geboden, wordt je lichaam bij alle weersomstandigheden tegen afkoelen beschermd.

PRIMAVERA SWITCH JACKET

Deze aan beide kanten draagbare jas biedt niet alleen de keus tussen eenvoud en opvallend, maar ook de mogelijkheid die kant naar buiten te dragen die het best bij de actuele weersomstandigheden past. Is bij lage temperaturen extra warmte nodig, wordt de jas met de zwarte kant naar buiten gedragen. Is extra isolatie nodig wordt de jas met de gekleurde kant naar buiten gedragen. Met de gedrukte kant naar buiten biedt de jas bescherming tegen de wind en zorgt de binnenkant voor warme isolatie.