Vittoria

buitenbanden en binnenbanden voor professioneel wielrennen

Fietsonderdelen

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

17 zoekresultaten

Vittoria staat in de wielersport bekend om een combinatie van Italiaanse creativiteit en een enorm technologisch potentiaal. Vittoria is specialist in de productie van fietsbanden voor alle niveaus van de wielersport en ontwikkeld ook fietstoebehoren op hoog niveau. Kampioenen uit de wielersport zoals Moser, Hinault, Indurain, Ullrich, Pantani, Cipollini, Menchov, Sastre en vele anderen worden op Vittoria banden hun wedstrijden. De samenwerking tussen de wielerprofs en de producent van fietstoebehoren wordt bij de productie van binnen- en buitenbanden veel waarde toegedicht.

Wielersport met Vittoria – Race- en mountainbikebanden van één firma
Vittoria heeft zich vanag 1953 stap voor stap naar de top gewerkt en kan inmiddels op een meer dan 50-jarige geschiedenis terugblikken. Tegenwoordig worden met een enorm technologisch potentiaal producten ontwikkeld die nieuwe standaards zetten in de wielerwereld. Vittoria ontwikkelt producten voor de volledige wielerwereld. Onder de naam GEAX worden ook mountainbikebanden geproduceerd. Niet alleen de profs vertrouwen op de producten van Vittoria, maar ook andere renners profiteren van het hoge niveau.

Katoenbanden Vittoria – op naar de toekomst met de juiste tubes
Vittoria helpt sporters hun doelen te behalen, door altijd een stap verder te denken. In de fabriek in Thailand produceert Vittoria jaarlijks meer dan 7 miljoen fietsbanden en bijna een miljoen katoenbanden. Daarmee is Vittoria Industries Ltd. een van de grootste racebandspecialisten en -producenten ter wereld.