X BIONIC

Functionele kleding die meedenkt

Kleding

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

2 zoekresultaten

De Zwitserse specialist voor functionele kleding combineert Duitse ingenieurskunst, Zwitserse nauwkeurigheid en de Italiaanse handwerkertraditie. Bij X-BIONIC stelt men de juiste vragen – en wordt geleerd van de natuur, hoe functionele fietskleding er uit moet zien. 

Functionele fietskleding van X-BIONIC: leren van de natuur betekent winnen 

Dieren hebben in de loop van de evolutie een antwoord gevonden op hun natuurlijke omgeving en de weersomstandigheden. X-BIONIC is dit principe op het spoor en probeert het na te doen. Met intelligente materialen voor functionele kleding verwezenlijkt men telkens weer nieuwe ideeën voor comfortabele sportkleding. 

Bijvoorbeeld: XITAN™, het ademende hightech garen, of XITANIT™, de zeer elastische windafwijzer met geïntegreerde luchtcirculatie. De slimme gedachte daarbij: de textielen van X-BIONIC gebruiken fenomenen uit de natuur voor sportkleding en zorgen zo voor een betere regulering van de lichaamstemperatuur bij verschillende weersomstandigheden. En met slimme technologieën zoals Partial Compression worden jouw spieren bij hogere belastingen beter verzorgd met zuurstof – zonder door mechanische druk het koelende vermogen van de huid te ondergraven.

X-BIONIX biedt sporters een compleet pakket aan slimme technologieën die helpen om de laatste krachten te mobiliseren.

Technologie om aan te trekken en aantrekkelijke technologie 

Productie en verwerking, onderzoek en ontwikkeling, confectionering en verpakking. Alle productiestappen worden uitgevoerd in de fabriek in het Italiaanse Asola. De geïntegreerde productie ter plekke garandeert flexibiliteit als het aankomt op innovaties en kwaliteit. X-BIONIC neemt de ervaringen van de sporters serieus en wijdt zich volledig aan de productie van functionele kleding die jouw lichaam onder de zwaarste omstandigheden helpt grootste prestaties te verrichten.