TEST ONZE FIETSEN!

ROSE Bikes @ L&T Osnabrück

Je vindt ROSE Bikes nu ook in Osnabrück! Op een verkoopoppervlak van 60 m² vind je in L&T Osnabrück een fraaie selectie van onze fietsen.

Adres:
L&T Lengermann & Trieschmann
Große Str. 27-32
49074 Osnabrück

Openingstijden:
ma - za: 09.30 - 19.00 uur

service-beratung_muc_desktop

SERVICE & ADVIES

Op het verkoopoppervlak in de L&T store in Osnabrück vind je een fraaie selectie van onze fietsen. Ben je op zoek naar een nieuwe fiets, wil je meer advies of een proefrit maken? In de winkel staan onze fietsexperts voor je klaar om je te helpen bij de keus voor het juiste model en de juiste maat. Je kunt je fiets rechtstreeks in de winkel bestellen en als je de fiets afhaalt, worden alle belangrijke details nog eens rustig uitgelegd. We zien je graag tegemoet!

Bekijk de actuele Coronaregels
  • Lichaamsmeting

    Je twijfelt over de juiste maat en hebt professioneel advies nodig? In onze winkel in Osnabrück heb je de mogelijkheid om je te laten adviseren en met behulp van lichaamsmeting de juiste maat voor jouw favoriete fiets te bepalen.

  • Fietsoverdracht

    Je fiets is besteld. Zodra je een bevestiging hebt ontvangen, kun je jouw fiets bij L&T ophalen. Onze medewerkers staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen over je nieuwe fiets.

  • Testrit

    Jouw favoriete fiets is in jouw store aanwezig? Kom langs en maak een testrit! Een lijst met onze showroommodellen vind je hier.

WERKPLAATSSERVICE

Moet er iets gerepareerd worden of is het weer tijd voor een inspectiebeurt?
Maak een afspraak met de partnerwerkplaats van L&T en de vakkundige medewerkers van L&T nemen je fiets in ontvangst.