AERTIS WOMAN MTB-schoenen dames

Abstract SKU
2721863
SKU
234500701
Abstract Product Id
267688
Concrete Product Id
697138
Voorraad beperkt
AERTIS WOMAN MTB-schoenen dames
AERTIS WOMAN MTB-schoenen dames
AERTIS WOMAN MTB-schoenen dames
AERTIS WOMAN MTB-schoenen dames
AERTIS WOMAN MTB-schoenen dames
AERTIS WOMAN MTB-schoenen dames
AERTIS WOMAN MTB-schoenen dames
AERTIS WOMAN MTB-schoenen dames
AERTIS WOMAN MTB-schoenen dames
AERTIS WOMAN MTB-schoenen dames

SIDI AERTIS WOMAN MTB-schoenen dames

138,24 € Adviesprijs € 169,00

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234500701

Kleur black/black

Maat

Maattabel
Details

Eindeloze avonturen: De AERTIS MTB-schoenen van SIDI combineren efficiëntie en flexibiliteit met comfort en stabiliteit – voor bikedagen naar jouw smaak. De smallere damesversie van deze schoenen passen goed om smalle, slanke voeten.

Op de fiets of tijdens het wandelen, de MTB SR 17 ZOOL levert degelijk werk. De slipvrije kunststof inserts, optioneel uit te breiden met noppen, en zelfs het met rubber beklede SIDI-logo bieden ideale grip op ruwe ondergron – inclusief efficiënte krachtoverbrenging rechtstreeks op de pedalen. Daarnaast biedt het FIRMORE CLOSURE System een goede laterale ondersteuning voor meer comfort en stevigheid.

Tegelijkertijd kun je vertrouwen op bewezen SIDI-features zoals de intuïtieve en nauwkeurig verstelbare TECNO-3 draaisluiting en het even lichte als robuuste POLITEX bovenmateriaal. Dus stap op de fiets!

Details:
• lichte damesfietsschoenen voor snelle trail-dagen
• robuust en geventileerd POLITEX bovenmateriaal
• TECNO 3 sluitsysteem: individuele en zeer nauwkeurige aanpassing in een handomdraai
• FIRMOR CLOSURE-systeem voor extra laterale ondersteuning
• slipvrije MTB SR 17 ZOOL voor ideale tractie en krachtoverbrenging
• versterkte teenzone

SIDI adviseert je de schoenen een maat groter te bestellen.

Leveringsomvang:
• 1 x SIDI AERTIS WOMAN MTB-damesschoenen (paar)

Highlights & technologieën:

FIRMOR CLOSURE:
Voor atleten die streven naar een ideale krachtoverbrenging met een grote laterale ondersteuning: Schoenen met dit sluitsysteem bieden een goede laterale stabiliteit in combinatie met een ideale pasvorm voor een veilig gevoel en draagcomfort.

MTB SR 17 ZOOL:
Nylonzool met stroeve kunststof inserts en rubberen SIDI-logo in het midden van de zool voor optimale tractie als je loopt en meer veiligheid bij het trappen. Vervangbare schroefdraadinsert rondom de cleats, extra inserts voor optionele noppen. Compatibel met alle standaard MTB-pedaalsystemen.

POLITEX:
Meerlaags opgebouwd, combineert eigenschappen van verdicht PVC, textiel en vilt. Het is stoot- en scheurbestendig, vormvast, kleurvast en gaat lang mee.

TECNO 3 sluitsysteem:
Nieuwe, comfortabele en ergonomische schoensluiting over de gehele lengte van de schoen. Met nylon kabel en draaisluiting. Zeer nauwkeurige aanpassing, ook tijdens het fietsen.


Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
10165591…
GTIN:
8017732590121
Schoenfeatures:
Draaisluiting
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.