TVL PAVEI TECH MTB-/trekking fietsschoenen

Abstract SKU
2702889
SKU
231854703
Abstract Product Id
145507
Concrete Product Id
596618
Voorraad beperkt
TVL PAVEI TECH MTB-/trekking fietsschoenen
TVL PAVEI TECH MTB-/trekking fietsschoenen
TVL PAVEI TECH MTB-/trekking fietsschoenen
TVL PAVEI TECH MTB-/trekking fietsschoenen
TVL PAVEI TECH MTB-/trekking fietsschoenen
TVL PAVEI TECH MTB-/trekking fietsschoenen

VAUDE TVL PAVEI TECH MTB-/trekking fietsschoenen

116,88 € Adviesprijs € 160,00

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 231854703

Kleur black

Maat

Maattabel
Details

De TVL PAVEI TECH MTB/trekking fietsschoenen van VAUDE maken jouw dagelijks leven, trekkingtochten en fietstochten nog comfortabeler in het zadel. De BOA L6 draaisluiting zorgt voor een individuele aanpassing en een hoog draagcomfort. De VAUDE TVL SOUL met nylon versteviging en SUPTRACTION R20 loopvlak biedt een uitstekende krachtoverbrenging op het pedaal en veel grip bij het lopen.

Details:
• lichtgewicht fietsschoenen voor trekkingtochten en fietsvakanties
• robuust, synthetisch bovenmateriaal
• voering voor 50% van gerecycled polyester
• uitneembare inlegzool
• VAUDE TVL ZOOL met V-FLOW INDEX 5 zoolstabiliteit en overal nylon versteviging voor optimale krachtoverbrenging
• gripvaste SUPTRACTION R20-rubbersamenstelling gemaakt van 20% gerecyclede materialen
• externe, beschermende teenkap van stevig en gerecycled TPU voor bescherming en stevigheid
• nauwkeurig instelbare BOA L6-draaisluiting
• klikafdekking van rubber om vast te schroeven
• pvc-vrij

Materiaal:
• bovenmateriaal: synthetisch materiaal
• voering & dekzool: polyester
• buitenzool: Vaude TVL zool

Technische gegevens:
• gewicht: ca. 360 g (enkele schoen maat 42)
• compatibel met MTB-pedaalsystemen, die schoenplaatjes met SPD-norm (2-gaats-standaard) gebruiken, zoals: Shimano SPD, Time ATAC, CrankBrothers, CrankBrothers Race, Look MTB, Xtreme MTB, Wellgo MTB. Ook geschikt voor indoor-trainers in fitness-studio‘s etc.

Leveringsomvang:
• 1 x VAUDE TVL PAVEI TECH MTB-/trekkingschoenen (paar)

Highlights & technologieën:

VAUDE TVL ZOOL:
De zool bestaat voor 20% uit gerecycled rubber. De asymmetrisch geplaatste profielblokken zorgen voor een excellente grip zowel op een droge als natte ondergrond. Doorlopende verstevigingen in twee dichtheden maken een goede krachtoverbrenging op de pedalen mogelijk en goede afroleigenschappen bij het lopen. De afdekking van het kliksysteem kan losgeschroefd worden zodat je met of zonder cleats kunt rijden.

V-FLOW INDEX 5:
Verschillende activiteiten en ondergronden stellen verschillende eisen aan de stevigheid van de zoolconstructie. V-Flow combineert schachtmaterialen, pasvorm en stabiliteit van de schoen en heeft een ordening aan de hand van de V-Flow index waardoor je makkelijk je persoonlijke eisen aan activiteit en comfort kunt vaststellen. De FLOW INDEX 5 biedt comfort en flexibiliteit, zowel bij het fietsen als het lopen. Ideaal dus voor dagelijks tochten met de fiets, op weg naar het werk, tochten in je vrije tijd en fietsvakanties.

SUPTRACTION R20:
Stroeve rubbermix van voor 20% aan gerecycled rubber voor een modern profiel met uitstekende grip zowel bij droge als natte ondergronden.

RECYCLING MATERIAL:
Voor de productie van dit product gebruikt VAUDE gerecyclede materialen, bijv. van PET-flessen. Hierdoor wordt tot 50% bespaard op energie en CO2-uitstoot zoals fossiele brandstoffen.

BOA L6:
De sluiting bestaat uit draaisluitingen en rvs kabels die een optimale afstelling mogelijk maakt. Met deze combinatie kan de fietser ook tijdens het fietsen een aanpassing doen. Door het weglaten van klittenbandsluitingen is ook een zeer hoge luchtcirculatie van de voorkant van de voet mogelijk. Door op de knop te drukken en deze in de rijrichting te draaien, sluit je de schoen. Door aan de knop te trekken, kunnen de veters losgetrokken worden.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
20521 010
GTIN:
4062218181922
Schoenfeatures:
Draaisluiting
Beoordelingen 1
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.

(1)

Artikel beoordelen

TVL PAVEI TECH MTB-/trekking fietsschoenen

Kleur: 
black
Maat:
44