Actievoorwaarden en gegevensbescherming voor de vakantieverloting

Win nu een ROSE CONTAINERBAG PRO FIETSTRANSPORTTAS

Deelnemers dienen minimaal 18 jaar oud te zijn. ROSE Bikes GmbH is als organisator verantwoordelijk voor deze campagne/actie. Deelname aan deze actie is noch aan kosten, noch aan de afname van goederen en/of diensten gebonden.


De actie begint op 22 juli 2018, 16.00 uur en eindigt op 5 augustus 2018, 23.59 uur.


De volgende prijs wordt uitgekeerd:

1 x ROSE CONTAINERBAG PRO FIETSTRANSPORTTAS (art.nr. 1824948)Informatie over het verloop van de actie

 • - Om aan de verloting deel te nemen, moeten Facebook-gebruikers aangeven wie in hun ogen aanspraak maakt op de montagestandaard en tevens argumenteren waarom die persoon de montagestandaard zou moeten winnen.
  - De winnaar wordt door een jury van twee personen van ROSE Bikes GmbH geloot.
  - De winnaar wordt via een commentaar op de hoogte gebracht en gevraagd via Facebook een persoonlijk bericht met naam, adresgegevens en e-mailadres naar ROSE Bikes te sturen. Deze gegevens worden in het systeem van ROSE Bikes GmbH opgeslagen om de montagestandaard toe te kunnen zenden. De gegevens worden aan de postbezorger doorgegeven zodat het pakket kan worden bezorgd. Meer informatie over gegevensbescherming is te vinden onder de volgende link:
 • https://www.rosebikes.nl/gegevensbescherming

  De organisator neemt na afloop van de actie binnen 12 uur contact op met de winnaar. De winnaar dient hier aansluitend met een persoonlijk bericht op te reageren. Indien binnen 48 uur niet gereageerd wordt, behoudt de organisator zich het recht voor de prijs aan een andere deelnemer toe te kennen. Het uitbetalen in contanten is uitgesloten, over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Vertegenwoordigers, medewerkers, handelaars en partners van de organisator evenals alle personen die bij het ontstaan en uitvoeren van de actie zijn betrokken en familieleden van alle hierboven genoemde personen zijn van deelname aan de actie uitgesloten. Voor technische of andersoortige problemen die niet door de organisator beïnvloed kunnen worden, kan de organisator niet aansprakelijk worden gesteld. Door de deelname aan de actie accepteert de deelnemer deze actievoorwaarden.

  Deze actie staat los van Facebook en wordt op geen enkele wijze door Facebook gesponsord, ondersteund of georganiseerd. De ontvanger van de door deelnemers ingevoerde gegevens is niet Facebook, maar de organisator. Vragen, opmerkingen of klachten zijn derhalve uitsluitend aan de organisator te richten. In het geval de actievoorwaarden geschonden worden of er pogingen tot technische manipulatie gedaan worden, kan de organisator bepaalde deelnemers van deelname aan de actie uitsluiten. In die gevallen kunnen prijzen ook achteraf worden teruggevorderd.


  Slotbepalingen

  Uitsluitend het recht van de Bondsrepubliek Duitsland is van toepassing. Deze actievoorwaarden, evenals andere mededelingen over de verloting vormen de afsluitende regelingen van deze actie. Indien afzonderlijke bepalingen van deze actievoorwaarden ongeldig zijn of worden, blijft de geldigheid van de overige actievoorwaarden onaangetast. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Door de deelname aan de actie accepteert de deelnemer deze actievoorwaarden.