•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

ACTUELE BESCHERMINGSMAATREGELEN IN ONZE WINKELS

FIETS ADVIES

Je hebt advies nodig bij de aanschaf van een nieuwe fiets en wilt een testrit maken? Maak dan een Click & Meet afspraak. Deze service bieden we aan in Bocholt, München, Posthausen en Berlijn. Bekijk onze store-pagina's voor de meest recente informatie over de maatregelen rondom het Coronavirus.

Maak een afspraak

SHOPPEN OP AFSPRAAK

Je wilt je alleen oriënteren of kleding of accessoires aanschaffen? Maak dan een Click & Meet afspraak. Zo’n afspraak is begrensd op 60 minuten en één persoon. Deze service bieden we aan in Bocholt en München. Bekijk onze store-pagina's voor de meest recente informatie over de maatregelen rondom het Coronavirus.

Maak een afspraak

WERKPLAATSSERVICE

Onze werkplaatsen in Bocholt, München, Posthausen en Berlijn zijn geopend. In de regel kun je de fiets niet op de dag dat je hem langs brengt weer mee naar huis nemen. Je ontvangt van ons bericht als de fiets opgehaald kan worden of je kiest ervoor de fiets op te laten sturen. Hoeveel tijd de werkplaats ongeveer nodig zal hebben, kan de medewerker je tijdens de afspraak mededelen. De werkplaats werkt uitsluitend op afspraak. Bekijk onze store-pagina's voor de meest recente informatie over de maatregelen rondom het Coronavirus.

Maak een afspraak

FIETS AFHALEN

Je hebt bericht gekregen dat je je nieuwe fiets kunt ophalen? Maak een afspraak om de fiets te komen afhalen. Bekijk onze store-pagina's voor de meest recente informatie over de maatregelen rondom het Coronavirus.

Maak een afspraak

Click & Collect

Click & Collect-pakketten kun alleen op afspraak afhalen in de vestigingen Bocholt, München, Posthausen en Berlijn. Bekijk onze store-pagina's voor de meest recente informatie over de maatregelen rondom het Coronavirus.

Maak een afspraak

JE HEBT EEN SPECIFIEKE VRAAG?
SCHRIJF EEN MAIL AAN ONZE SPECIALISTEN