Abstract SKU
2702137
SKU
231752301
Abstract Product Id
144757
Concrete Product Id
593366
SALE
Slick Wax kettingwax
Slick Wax kettingwax
Slick Wax kettingwax
Slick Wax kettingwax
Slick Wax kettingwax
Slick Wax kettingwax

Dynamic Slick Wax kettingwax

8,08 € Adviesprijs € 12,99

Basisprijs: € 80,80 / l

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 231752301

Maat

Details

Geniet van een soepele en stille aandrijving tijdens elke rit. Dynamic Slick Wax is een zeer goed hechtende, drukvaste en corrosieremmende kettingwax voor alle weersomstandigheden en kettinguitvoeringen van racefietsen, gravelbikes, MTB's of e-bikes. Door je ketting te behandelen, dringt de wax diep in de ruimtes tussen de kettingschakels en vormt een droge beschermende film op het oppervlak. Slick Wax vermindert de wrijving en dus de slijtage, en beschermt ook tegen corrosie en de aanhechting van vuil. Je ketting loopt gemakkelijk en stil, met soepele schakelingen.

Gebruik de wax op een schone en droge ketting. Je zult snel merken dat je je aandrijflijn bijna nooit meer helemaal hoeft te reinigen en te ontvetten. Slick Wax wordt alleen opnieuw aangebracht wanneer dat nodig is. Vuil of overtollige was kan gemakkelijk met een doek of borstel worden verwijderd. De kettingwax is biologisch afbreekbaar, gemakkelijk aan te brengen en ideaal voor routineonderhoud.

Gebruik:
Reinig je ketting, cassette en kettingbladen grondig met een ontvettende kettingreiniger (b.v. Dynamic kettingreiniger, bestelnr. 1713545). Spoel grondig met water om eventuele resten reinigingsmiddel te verwijderen en laat de ketting en alle onderdelen van de aandrijving drogen.
Schud vervolgens het flesje kettingwax en breng het aan op de ketting terwijl je de crank draait. Herhaal dit proces na ongeveer vijf minuten. De kettingwax moet volledig droog zijn alvorens je de fiets weer kunt gebruiken. Indien nodig kan overtollige wax worden verwijderd met een doek of een borstel.
Voor nazorg kunt je de ketting door een doek laten glijden door de crank te draaien om vuil en overtollige wax af te vegen. Een borstel kan ook worden gebruikt om de cassette en de schakelrollen schoon te maken. Breng vervolgens een druppel Dynamic Slick Wax aan op elke kettingschakel. Voor een ideaal resultaat raden wij aan de wax 2-3 uur te laten uitharden voordat je gaat rijden.

Details:
• dunne kettingwax kruipt zelfs in de meest kleine tussenruimtes van de fietsketting
• optimaal smeringseffect door effectieve afdichting van de kleinste kettingoneffenheden
• eersteklas hechting voor langdurige smering
• zeer hoge corrosiebescherming en uitstekende weerbestendigheid bij regelmatig gebruik
• vermindert de slijtage van de ketting en de aandrijfonderdelen
• lage wrijvingscoëfficiënt
• Brugger-standaard: 50 N/mm²
• trekt geen vuil of stof aan
• biologisch afbreekbaar
• praktische druppelflacon met doseerpunt
• inhoud: 100 ml


Leveringsomvang:
• 1 x Dynamic Slick Wax kettingwax

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
DY-005
GTIN:
8720387297214
Beoordelingen 2
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.

(2)

Artikel beoordelen

Slick Wax kettingwax

Kleur: 
standaard
Maat:
100ml

Slick Wax kettingwax

Kleur: 
standaard
Maat:
100ml