XTRA WATT EVO PLUS ALLLROAD

vanaf 3.049,41 €

Bestel nu

Sportief, veelzijdig en comfortabel voor dagelijks gebruik: Met zijn moderne design en XTRA portie vermogen is de XTRA WATT EVO PLUS ALLROAD jouw metgezel voor dagelijkse ritten door de stadsdrukte.

 • Accucapaciteit
  500 Wh
 • Motorvermogen
  65 Nm
 • Gewicht
  vanaf 24,7 kg

Met de XTRA WATT EVO PLUS ALLROAD rijd je comfortabel door het dagelijkse verkeer! De moderne e-bike is het perfecte alternatief om in de stad snel bij je doel te komen.

Sportief design

Een sportieve geometrie, moderne kleuren, intern geleide kabels en een naadloos framedriehoek aan de voorkant verlenen de e-bike een clean en modern uiterlijk.

Easy Performance

Vergeleken met klassieke e-bikes met verende voorvork is de allroad uitvoering met een starre ROSE voorvork uitgerust. Zo bespaar je gewicht en wordt een sportieve rijstijl ondersteund. De mogelijkheid om fietstassen te bevestigen en een spatbordsysteem maken de fiets tot de ultieme metgezel voor jouw dagelijkse leven in de stad.

Intuïtieve bediening

Eenvoudige controle van de ondersteuningstand door het BOSCH kleurendisplay. Hier vind je in één oogopslag alle informatie over de laadstatus, snelheid en de actieradius.

Bekijk alle modellen

Selecteer jouw model

De voordelen van ROSE

 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  Beste prijs-kwaliteitverhouding

  Wij bieden je fietsen met de beste designs, de beste onderdelen, de beste kwaliteit en, doordat we ze direct zelf verkopen, de beste prijs.

 • Built in Bocholt, Germany
  Built in Bocholt, Germany

  Wij ontwerpen, ontwikkelen en monteren jouw fiets per hand in Bocholt, Duitsland.

 • Advies & service
  Advies & service

  In onze stores heb je de mogelijkheid je uitgebreid te laten adviseren, je op te laten meten en een testrit te maken.