DEFEND D30 GLOVE MTB-handschoenen

Abstract SKU
2721315
SKU
234425903
Abstract Product Id
267146
Concrete Product Id
695499
Nieuw
DEFEND D30 GLOVE MTB-handschoenen
DEFEND D30 GLOVE MTB-handschoenen
DEFEND D30 GLOVE MTB-handschoenen
DEFEND D30 GLOVE MTB-handschoenen

FOX DEFEND D30 GLOVE MTB-handschoenen

40,62 € Adviesprijs € 49,99

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234425903

Kleur black

Maat

Maattabel
Details

De DEFEND D30 GLOVE van FOX is perfect voor iedereen die op zoek is naar optimale bescherming. De D30 Ghost knokkelbeschermers van de robuuste MTB-handschoenen bieden je extra veiligheid wanneer je over de trail jaagt. Bovendien zorgt het materiaal voor een ideale tactiliteit en responsiviteit en een uitstekende controle over het stuur. Vanzelfsprekend is dat de handschoenen de bediening van een touchscreen toelaten.

Happy Birthday – 50 jaar FOX:
Het seizoen 2024 markeert de 50e verjaardag van FOX, want in 1974 richtten de broers en motorcoureurs Bob en Geoff Fox het ooit kleine onderdelenbedrijf Moto-X Fox op, waarmee het allemaal begon. Vandaag de dag kijkt FOX met trots terug op het verleden en even vastberaden en gefocust naar de toekomst.

Details:
• lichte mountainbikehandschoenen voor heren
• DEFEND: slijtvast en robuust
• slijtvast materiaal op de handrug
• hoogwaardige D3O Ghost knokkelbeschermers
• handpalm van stroef CLARINO materiaal
• compatibel met touchscreen
• duim geschikt voor het afvegen van je voorhoofd
• ergonomische boord met plat profiel en klittenbandsluiting voor stevige grip

Materiaal:
• basismateriaal: 56% polyamide, 11% polyester, 4% elasthaan
• protectoren, versiering, sluiting: 14% neopreen (waarvan bovenmateriaal: 100% polyamide, schuimstof: 100% chloropreen-caoutchouc), 13% polyurethaan, 2% polychloride

Leveringsomvang:
• 1 x FOX DEFEND D30 GLOVE mountainbikehandschoenen (paar)

Highlights & technologieën:

DEFEND:
De DEFEND-producten zijn bijzonder slijtvast en zijn ontwikkeld voor veeleisend gebruik op de trail. Zij zijn ideaal voor elk bike-avontuur.

D3O:
Gecertificeerde beschermervoor absolute flexibiliteit. Met een geringe dikte, een laag gewicht voor extra veiligheid. Dit protectorenmateriaal is naar de anatomie gevormd en beweegt goed mee. Bij een val wordt het hard, dempt het de energie, en beschermt zo goed tegen verwondingen. Daarna keer het materiaal terug in zijn oorspronkelijk vorm. Het materiaal is ook bij koude temperaturen nog zeer dempend, buitengewoon zacht, comfortabel en past zich individueel aan elke gebruiker aan.

CLARINO:
Synthetisch materiaal dat wat uiterlijk en stroefheid betreft aan veloursleer doet denken. Het voorkomt wegglijden en biedt zo veel controle over het stuur.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
32117-001
GTIN:
191972874451
Handschoenfeatures:
Protectoren, Touchscreen-compatibel
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.