Abstract SKU
2713466
SKU
233308701
Abstract Product Id
157279
Concrete Product Id
631786
G.DARE MTB-schoenen
G.DARE MTB-schoenen
G.DARE MTB-schoenen
G.DARE MTB-schoenen

GAERNE G.DARE MTB-schoenen

193,14 € Adviesprijs € 259,90

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 233308701

Kleur black

Maat

Maattabel
Details

Voor mountainbikers met ambities: De G.DARE MTB-schoenen van GAERNE staan voor doordachte performance-kenmerken en comfort.
De twee BOA L-6 draaisluitingen maken een individuele aanpassing aan je voet en een ideale pasvorm mogelijk, wat in combinatie met de carbonvezel zool en de innovatieve INTEGRATED ANTI SLIP HEEL CUP hielcup voor een uitstekende krachtoverbrenging zorgt.

Bovendien zijn deze MTB-schoenen bijzonder ademend door de perforaties in het bovenmateriaal en de binnenzool. Met deze schoenen behoud jij de controle en bergop en bergaf en voelen je voeten goed aan!

Details:
• ademende MTB-schoenen voor heren
• EPS LIGHT WEIGHT CARBON FIBER MTB SOLE 10.0 carbonvezel zool
• microvezel bovenmateriaal met grote perforaties
• DUAL FITTING CLOSURE SYSTEM met twee afzonderlijke BOA L-6 DIAL Z draaisluitingen
• uitneembare EPS LIGHTWEIGHT TRANSPIRANT INSOLE binnenzool
• INTEGRATED ANTI SLIP HEEL CUP voor optimale steun bij de hiel
• optimale krachtoverbrenging door TARSAL SUPPORT SYSTEM
• Made in Italy

Tip:
De MTB-schoenen kunnen worden voorzien van GAERNE aluminium noppen (optioneel verkrijgbaar via bestelnr. 1910166)

GAERNE adviseert de schoenen een maat groter te bestellen.

Technische gegevens:
• compatibel met MTB-pedaalsystemen, die schoenplaatjes met SPD-norm (2-gaats-standaard) gebruiken, zoals: Shimano SPD, Time ATAC, CrankBrothers, CrankBrothers Race, Look MTB, Xtreme MTB, Wellgo MTB. Ook geschikt voor indoor-trainers in fitness-studio‘s etc.

Leveringsomvang:
• 1 x GAERNE G.DARE mountainbikeschoenen

Highlights & technologieën:

BOA L-6:
het BOA Fit systeem L6 bestaat uit drie belangrijke bestanddelen: een nauwkeurige draaisluiting, lichte, belastbare kabels en een wrijvingsarme geleiding voor deze kabels. Door deze combinatie is de pasvorm geoptimaliseerd en worden drukpunten vermeden. Door het weglaten van klittenbandsluitingen is ook een betere luchtcirculatie van de voorkant van de voet mogelijk.

DUAL FITTING CLOSURE SYSTEM:
Het DUAL FCS systeem bestaat uit twee nauwkeurig instelbare BOA draaisluitingen en twee losse geleiders voor de fijne rvs-kabels. Deze elementen maken een nauwkeurige, snelle en individuele instelling van het sluitsysteem mogelijk.

EPS LIGHT WEIGHT CARBON FIBER MTB SOLE 10.0:
De MTB-zool, die samen met Michelin is ontwikkeld, bestaat grotendeels uit carbon. Het extra Michelin-rubberprofiel combineert een rubbersamenstelling die is ontworpen om prestaties en slijtvastheid in evenwicht te brengen met een loopvlakpatroon dat uitstekende grip en tractie biedt. Deze zool heeft een stijfheidsindex van 10.

EPS LIGHTWEIGHT TRANSPIRANT INSOLE:
Naar de anatomie gevormde binnenzool die vooral de tarsale zone ondersteunt om comfort en trapefficiëntie te garanderen. Voor een optimaal microklimaat in de schoen is deze binnenzool geperforeerd.

INTEGRATED ANTI SLIP HEEL CUP:
De geïntegreerde anti-slip-hielkap geeft niet mee en vervormt zich niet. Met de stabiliserende vorm maakt hij maximale support en houvast in de schoen mogelijk.

TARSAL SUPPORT SYSTEM:
De TSS technologie positioneert de voet optimaal in de schoen en zorgt hierdoor voor een uitstekende krachtoverbrenging op de pedalen.

Eigenschappen
Schoenfeatures:
0
Artikelnr. van de fabrikant:
3860-001
GTIN:
8059796716154
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.