Abstract SKU
2721568
SKU
234457202
Abstract Product Id
267403
Concrete Product Id
696024
Nieuw
HEX ELBOW GUARDS elleboogprotectoren
HEX ELBOW GUARDS elleboogprotectoren
HEX ELBOW GUARDS elleboogprotectoren
HEX ELBOW GUARDS elleboogprotectoren
HEX ELBOW GUARDS elleboogprotectoren
HEX ELBOW GUARDS elleboogprotectoren

iXS HEX ELBOW GUARDS elleboogprotectoren

71,08 €

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234457202

Kleur black

Maat

Maattabel
Details

De HEX ELBOW GUARDS elleboogprotectoren van iXS geven je bescherming voor op je vaste routes, in het bikepark en je vertrouwde trails. De elleboog- en onderarmbeschermers uit de HEX+ serie bieden efficiënte bescherming tegen stoten en een wrijvingsarm oppervlak in een ergonomisch totaalpakket. De protectoren bieden een zeer goede bescherming, volledige mobiliteit en de nodige armbedekking voor wedstrijden, dagen in het bikepark of de meest veeleisende trailsessies. Ze zijn ook uitgerust met zweetbestendig AERO MESH voor ademend vermogen en flexibiliteit en hebben 3D HEXMATTER-elementen die je beschermen bij stoten door energie te absorberen en te verdelen.

Details:
• MTB-elleboogbeschermers met elastische LOOPLOCK klittenbandsluiting
• voor beschermde ellebogen en onderarmen tijdens het mountainbiken
• strategisch geplaatste HEXMATTER 3D-impactschildtechnologie, zeshoekig en energieabsorberend
• licht, vochtafvoerend AERO MESH light
• siliconen grippers voor een optimale pasvorm
• ergonomische pasvorm

Technische gegevens:
• gecertificeerd volgens EN1621-1:2012 level 1

Leveringsomvang:
• 1 x iXS HEX ELBOW GUARDS mountainbike elleboogprotectoren (paar)

Highlights & technologieën:

LOOPLOCK:
De klittenbandtechnologie zorgt voor extra veiligheid, een goed ademend vermogen, flexibiliteit en draagcomfort. Bovendien houdt de klittenbandsluiting textiel stevig op zijn plaats.

HEXMATTER 3D:
Energieabsorptie met een laag gewicht. De driedimensionale en hexagonale celstructuur zorgt voor een hoge stabiliteit en absorptie bij een lage materiaaldichtheid. Het flexibele materiaal wordt hard als er kracht op wordt uitgeoefend. Hierdoor kan het optimaal beschermen bij een val of klap. Daarna keert het materiaal in zijn oorspronkelijke, flexibele vorm terug.

AERO MESH:
De lichte, zeer goed ademende stof scoort met een hoog ademend vermogen en een geoptimaliseerd vochttransport. De antibacteriële behandeling minimaliseert geurtjes.



Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
IX-PRT-3721 1
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.