Abstract SKU
2695595
SKU
230894001
Abstract Product Id
138209
Concrete Product Id
574489
SALE
RACKPACK LIGHT Uniklip bagagedragertas
RACKPACK LIGHT Uniklip bagagedragertas
RACKPACK LIGHT Uniklip bagagedragertas
RACKPACK LIGHT Uniklip bagagedragertas
RACKPACK LIGHT Uniklip bagagedragertas
RACKPACK LIGHT Uniklip bagagedragertas

KLICKfix RACKPACK LIGHT Uniklip bagagedragertas

60,47 € Adviesprijs € 111,95

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 230894001

Kleur grijs

Maat

Details

De populaire RACKPACK LIGHT Uniklip bagagedragertas van Rixen & Kaul is er nu ook als praktische UNIKLIP uitvoering voor alle standaard bagagedragers. Met bidonvak, meegeleverde regenhoes en flink wat opbergruimte beschikt deze tas over alles wat je nodig hebt.

Details:
• slanke fietstas voor de bagagedrager
• groot hoofdvak met ritssluiting en binnenvak
• draaggreep
• afneembare schouderband
• buitenvak met ritssluiting voor bidon
• reflecterende design-elementen
• inclusief regenhoes
• belastbaar tot max. 6 kg
• inclusief UNIKLIP voor de bevestiging aan alle bagagedragers met een railØ tussen 8 - 16 mm

Afmetingen: ca. 19 x 37 x 18 cm
volume: ca. 8 l
Gewicht: ca. 769 g

UNIKLIP:
Met de UniKlip kunnen tassen en boxen op de meest uiteenlopende dragers worden gemonteerd. De voorgespannen haakjes stellen zich automatisch in op de diameter van de buizen en fixeren je bagage veilig en zonder speling op bagagedragerbuizen met Ø 8 – 16 mm. De klapveer hoeft normaalgesproken niet te worden verwijderd. De UniKlip kan op bagagedragerbreedtes van 9 – 16 cm worden aangepast – ook voor niet parallel verlopende bagagedragersteuntjes. Draai de vier boutjes los en verstel de rails met behulp van de schaalverdeling. De tas wordt op de bagagedrager bevestigd door de beide haakjes naar onderen te klappen. Als deze correct vastgemaakt zijn, kan de anti-diefstalbeveiliging worden ingeschakeld. De UniKlip is voorzien van een beveiliging om de clips te blokkeren. Steek de bijgeleverde sleutel in de rode uitsparing, draai deze naar boven en schuif hem in de richting van de clip om deze te blokkeren. Tevens compatibel met V-vormige bagagedragers. Ook te gebruiken bij geïntegreerde accu.

De als design of decoratie aangebrachte reflecterende elementen aan de kleding worden niet gerekend tot de beschermende uitrusting die onder de verordening (EU) 2016 / 425 valt.

Eigenschappen
Compatible met racktime:
Nee
GTIN:
4030572106202
Artikelnr. van de fabrikant:
0268UKGR
Beoordelingen 1
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.

(1)

Artikel beoordelen

RACKPACK LIGHT Uniklip bagagedragertas

Kleur: 
grijs
Maat:
8 l