ACROS

Gewoon veelzijdig: de speciale fietsonderdelen van ACROS

Fietsonderdelen & Fietsaccessoires

  • Sorteren:

0 zoekresultaten

Geen producten gevonden

Gewoon veelzijdig: de speciale fietsonderdelen van ACROS
Als het om hoogwaardige componenten voor de fietssector gaat, is ACROS altijd een goed adres. In 1999 in Renningen bij Stuttgart opgericht, heeft het bedrijf zich sindsdien ontwikkeld tot een specialist voor het leveren van high-end-componenten in de mountainbikesector.

Made in Germany: Flexibele productie van onderdelen voor mountainbikes
De ontwikkeling en productie wordt volledig in Renningen gerealiseerd, zodat de producten het kwaliteitskeurmerk ‘made in Germany’ dragen. Vooral door deze eigen productie benut het bedrijf de mogelijkheid om snel te kunnen reageren op veranderingen en impulsen op de markt en zeer flexibel te kunnen werken. Want de behoefte van de mountainbikers aan nieuwe balhoofdstellen, sturen of ook handvatten vergt permanente productontwikkelingen en individuele aanpassingen van de kant van de fabrikanten.

Testen, controleren, produceren: het zorgvuldige ACROS controlesysteem
Voor ACROS is het belangrijk om de complete vervaardiging intern uit te voeren en te begeleiden en de producten zelf te testen op de trails overal ter wereld. Daarom voert het bedrijf zorgvuldige analyses uit aan de prototypes, om de modules reeds voorafgaand exact te onderzoeken. Bovendien werkt ACROS nauw samen met toonaangevende testinstituten op het gebied van een onafhankelijke check van de componenten. In aansluiting op deze uitgebreide controle worden de modellen, voordat ze in serieproductie gaan, door testrijders onder zeer zware weersomstandigheden ingezet om de componenten zinvol te optimaliseren en de aansluitende serieproductie op gang te brengen.