By.Schulz

Rijplezier...

Fietsonderdelen

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

14 zoekresultaten

Eenvoudig in hoogte verstelbaar stuurcomfort met slechts enkele handelingen – de Speedlifter hoort bij vele fietsen gewoon tussen voorvork en A-head-balhoofdstel. Markus Schulz ontwikkelde het systeem in 1997 en vervulde daarmee zijn eigen droom. Zijn kwalitatief hoogwaardige producten hebben vanuit het kleine Saarland de fietswereld reeds veroverd: allemaal ‘by.schulz’.

Fietsen moet voor plezierig zijn, zo stelde fietsenmaker en wielerprof Schulz al snel vast. En zo ontwikkelde de Speedlifter zich snel verder, bijvoorbeeld met de zijwaarts draaibare Speedlifter Twist of de parallel geveerde en daarmee extreem belastbare en snel reagerende parallellogram zadelpen G.1 Urban/G. 2.

De SDS Link adapters bieden de mogelijkheden toebehoren zoals een ActionCam, verlichting of een fietscomputer plaatsbesparend voor je stuur te bevestigen. De ideeën van de ontwikkelaar uit Saarbrücken ontstaan tijdens dagelijks tochten op de fiets en moeten de samenwerking van fietser en fiets optimaliseren.

Markus Schulz en zijn team hebben de slogan dat iets groots altijd klein begint ter harte genomen. Er wordt allang niet meer in Europa maar in Taiwan geproduceerd, in de buurt van veel nieuwe klanten. Het resultaat is meer rijplezier – en dat wordt in de hele wereld gewaardeerd.

... by.schulz