By.Schulz

Rijplezier...

Fietsonderdelen

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

14 zoekresultaten

Eenvoudig in hoogte verstelbaar stuurcomfort in slechts een paar eenvoudige stappen - de Speedlifter hoort gewoon thuis tussen de vork en het A-Head-balhoofdlager op talloze fietsen. Het systeem voor het snel in hoogte verstellen van het stuur werd in 1997 ontwikkeld door Markus Schulz uit Saarland, waarmee een droom van hem in vervulling ging. Zijn hoogwaardige producten hebben de fietswereld vanuit het kleine Saarland allang veroverd - maar ze hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal ‘by.schulz’.

Fietsen moet vooral leuk zijn - iets wat Schulz, een fietsenmaker en professioneel fietser, al vroeg inzag. En zo groeide de Speedlifter snel, bijvoorbeeld met de lateraal roterende Speedlifter Twist of de parallelgeveerde en daardoor extreem veerkrachtige en gevoelig reagerende G.1 Urban/G parallellogramzadelpen. 2. De SDS Link adapterset geeft je interessante mogelijkheden om verschillende accessoires zoals een action cam, verlichting of fietscomputer voor je stuur te plaatsen om ruimte te besparen. De ideeën van de ontwikkelaars thuis in Saarbrücken komen voort uit het alledaagse fietsen en zijn bedoeld om de interactie tussen fietsers en hun fietsen te optimaliseren.

"Grootse dingen ontstaan altijd op kleine schaal" - Markus Schulz en zijn team hebben zich deze slogan van hun deelstaat eigen gemaakt. De productie vindt niet langer lokaal plaats, maar dicht bij veel klanten in Taiwan. Het resultaat is extra rijplezier - en dat wordt over de hele wereld gewaardeerd.

... by.schulz